Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Vanghelie, victorios in fata DNA: “Stiu ca deranjez! Nu o sa ma opresc sa vorbesc”

Vanghelie, victorios in fata DNA: “Stiu ca deranjez! Nu o sa ma opresc sa vorbesc”

Autor:

Fostul edil al sectorului 5 a aflat ca, dupa ce in prima faza Tribunalul Bucuresti respinsese cererea procurorilor, aceea de a schimba masura controlului judiciar cu cea a arestului preventiv, vineri si Curtea de Apel Bucuresti a decis acelasi lucru.

 

marian vanghelie 350x231 Vanghelie, victorios in fata DNA: Stiu ca deranjez! Nu o sa ma opresc sa vorbescDecizia CAB este definitiva. Drept urmare, Marian Vanghelie a scapat cu totul de emotii. Vorbind despre recenta decizie a instantei, politicianul a asigurat pe toata lumea ca va continua sa spuna ce are de spus. “Este o reactie de normalitate. (…) Ma bucur, in primul rand, ca am avut norocul sa dau peste niste judecatoare tinere si cu curaj.  (…) Stiu ca deranjez si stiu ca nu le convine de mine. (…) Cum sa fiu arestat cand eu eram la aparatul de apa? (…) Credeti-ma ca in continuare am sa vorbesc, indiferent daca ma arestau astazi, am spus si in instanta, ca nu o sa ma opresc sa vorbesc”, a fagaduit fostul primar, joi dupa-amiaza intr-o interventie telefonica la Antena 3.

Mai mult, Vanghelie considera ca “va veni vremea cand tot acel sediu din DNA, in proportie de 70-80%, care fac la fel cum fac si cei de la Prahova, vor avea responsabilitatea lor. Eu nu le doresc nimic altceva, decat sa se faca o verificare corecta (…) a fiecarui procuror in parte si sa raspunda fiecare pentru (…) formula in care au bagat oameni in puscarie, daca au existat dovezi concrete sau n-au existat”.

Va amintim ca schimbarea masurii in cazul fostului primar fusese ceruta pe motiv ca ar fi luat legatura cu un martor in dosarul in care este cercetat.
Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 20-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!