AcasăNewsVanghelie: Oricine ar vrea sa ma aiba

Vanghelie: Oricine ar vrea sa ma aiba

Primarul sectorului 5, Marian Vanghelie, a recunoscut ca a fost la un pas sa demisioneze din PSD, afirmand insa ca cei 20 de ani de munca au atarnat mai greu decat frustrarile de moment.

Marian Vanghelie se considera un brand politic

Marian Vanghelie se inspira din discursul  iubitei sale, Oana Mizil. Simpatica declaratie facuta de Oana dupa demisia din PSD -”toti ma vor”, a fost preluata si de primarul de la 5. ”Oricine ar vrea sa ma aiba”, a afirmat Vanghelie, precizand insa ca nu intentioneaza sa plece din PSD, indiferent cat de mari i-ar fi nemultumirile.

”Am avut suparari, am avut oferte foarte multe, m-am gandit, dar m-am gandit de 20 de ori. Este vorba de 20 de ani de munca, nu e vorba de a pleca undeva sa iau ceva. N-am nevoie, daca era sa iau ceva pana acum negociam si eu ca toti primarii care vin aici, pleaca maine dincolo si puteam sa iau si eu bani foarte multi. Nu vreau sa fiu lipsit de modestie, eu in Bucuresti cu bune sau cu rele, cu almanahe sau fara almanahe, sunt Marian Vanghelie.Oricine si-ar dori sa ma aiba in partid. Nu m-a interesat si nu ma intereseaza”, a afirmat pesedistul.

author avatar
Ana-Maria Ludatser
283 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger