AcasăNewsVanghelie: M-au facut Ponta, Oprea si cu Ghita

Vanghelie: M-au facut Ponta, Oprea si cu Ghita

Marian Vanghelie sustine ca a ajuns client al Justitiei doar ca urmare a ajutorului ”tovarasesc” dat de fostii sai colegi de partid Victor Ponta, Gabriel Oprea si Sebastian Ghita.

”Echilibrat” in timpul ”cantonamentului” petrecut dupa gratii, Marian Vanghelie a pus cap la cap totul si a descris, in direct la TV, tabloul operatiunii soldate cu livrarea lui pe mainile Justitiei:  ”Am o consecventa de acum 15 ani in declaratii. Am spus asa: Gabriel Oprea, Victor Ponta si Sebastian Ghita erau in echipa… Oprea era cel mai frumos la un moment dat. Oprea mi-a facut dosarul tovaraseste. A fost o competitie. Ponta a zis ca se duce el sa-l pacaleasca pe Basescu cu niste propuneri: Kovesi, Nitu si Alina Bica. A zis el (Ponta – n.r.): <<Exista o discutie si o negociere cu doamna Kovesi… Il am pe domnu Nitu ca fost coleg de facultate…>>. In peisajul acesta mai exista si Gabriel Oprea, cu Ministerul de Interne. El fiind destoinic si numind in minister tot ce a dorit si pe la Parchete… Inca n-am innebunit, cantonamentul (statul dupa gratii – n.r.) m-a echilibrat. Indiferent ce se intampla, daca nu spui cum au fost lucrurile, nimeni nu o sa le inteleaga. Am avut cateva tipuri de controale, trei desanturi catre Primaria Sectorului 5. Primul a fost la ajutoarele sociale. N-au gasit nimic. A mai fost unul pe Revelioane. N-a tinut. A venit al treilea: au luat 10 constructori si au inceput sa bage batul prin gard… Unii au vorbit, altii nu, unii au stat mai putin, altii mai mult inchisi, depinde fiecare ce a avut”.

author avatar
Simona Badulescu
738 afisari

2 COMENTARII

  1. Ce sa-i faci mai Evanghelie,daca invatai la timp artimetica impartirii cu toata mafia statalo-coloniala,daca ai furat fara numar trebuia sa platesti macar atat de putin,n-asa.

  2. BA TAMPITULE SI ANALFABET,-NU CA MINE,AM 7 CLASE-,ESTI MANGLITOR DE BANI SI CASE. NU TE-A FACUT DL.PONTA,GHITA…TE-A FACUT MATA BOU SI HOT. DUTE DRACULUI DE VANZATOR DE IZMENE SI CIUNGA .BALBAITUL SATANEI,DA MAGAZINUL BUCURESTI INAPOI TARII,CA L-AI FURAT SPURCACIUNE.
    CE MATA MAI APARI PE STRADA. LA JILAVA,DAI BANII INAPOI-1 MILIARD EURO-,SI STAI IN SUBSOL
    PANA TE IA MORTEA,CRETINULE NESPALAT SI PUTUROS. HAI SICTIR,JAVRA DE PAPAGAL

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger