AcasăNewsVanghelie, la DNA "in calitate de talentat"

Vanghelie, la DNA „in calitate de talentat”

Revenit in actualitate, celebrul ex-primar strica sarbatorile de Pasti atat politicienilor cat si ”sistemului”

Dupa ce a ajuns, in cursul diminetii de luni, la sediul Directiei Nationale Anticoruptie, unde a stat nu mai mult de cateva zeci de minute, fostul edil al sectorului 5 a dat un raspuns in stilu-i caracteristic, in momentul in care a fost intrebat in ce dosar si in ce calitate s-a prezentat in fata procurorilor.

Marian Vanghelie a ajuns in fata judecatorilor

„Am venit in calitate de talentat. Ce pot sa vin? (…) atata timp cat eu spun de dimineata pana seara ce s-a intamplat si de ce suntem in momentul de fata asa cum suntem, ca economia nu mai functioneaza, oamenii de afaceri s-au dus dracului – unii sunt fugiti de prin tara, altii sunt morti, politicieni nu mai exista. Avem prim-ministri si ministri din Teleorman, deci… e totul minunat”, a sunat raspunsul dat de Marian Vanghelie.

Pana sa plece de la DNA, fostul edil a mai facut o afirmatie care i-a pus pe multi pe ganduri. „Pot sa va zic ca stiu ca in urmatoarele zile apar niste lucruri frumoase”, a anuntat Vanghelie, intrebat fiind in legatura cu inregistrarile aparute in ultima vreme in presa. A completat apoi ca asta nu inseamna ca va fi el cel care va face vreo dezvaluire. „Eu zic ca o sa apara, nu ca fac eu, nu vedeti ca apar ele singure?”, a punctat politicianul.

226 afisari

2 COMENTARII

  1. Mareane gata taicuta almanahele si ejaculatiile la control! Nuti convine Costa Rica 1uei tichit.

  2. Vremurile în care „Garantat Vanghelie !” i se aplica și lui Liviu Dragnea, au fost , ?
    Remarcați totuși că Vanghelie nu se vaită precum Gabriel Oprea de faptul că ar fi ignorat de către Liviu Dragnea ?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger