AcasăNewsVanghelie Internationalu’. A prins gustul vizitelor oficiale

Vanghelie Internationalu’. A prins gustul vizitelor oficiale

Celebru pe meleagurile dambovitene, Marian Vanghelie spera sa bucure de aceasi notorietate si peste hotare

Nici nu i s-a uscat bine stampila din pasaport de la revenirea din Statele Unite, ca Marian Vanghelie se pregateste sa ia din nou calea Washingtonului.

Celebru pe meleagurile dambovitene, Marian Vanghelie spera sa bucure de aceasi notorietate si peste hotare

„Vreau sa dezvolt contactele politice si institutionale la nivel cat mai inalt, inclusiv extern”, declara, in urma cu cateva saptamani, liderul PSD Bucuresti, Marian Vanghelie. De la vorba pana la fapta nu a mai fost decat un pas, primarul sectorului 5 anuntand ieri ca-si face bagajele pentru a pleca din nou in SUA.  Interesant este ca Vanghelie a reusit, in nici sase luni, sa calce pe taram american mai des decat a facut-o insusi presedintele Romaniei, Traian Basescu.

A facut impresie buna in America

Incurajat de succesul repurtat in prima vizita pe care a efectuat-o in Statele Unite, Vanghelie a decis sa dea curs unei noi invitatii. Prin urmare, in perioada 21-26 mai , liderul pesedistilor bucuresteni va participa la lucrarile “Policy Conference 2011”, la invitatia A. I. P. A. C. (American Israel Public Affairs Committee), conferinta care se desfasoara sub patronajul presedintelui SUA, respectiv a premierului israelian.  Totodata, Vanghelie intentioneaza  sa le prezinte marilor investitori americani proiectul “Eco-cartierul ANL Ghencea”, realizat de Primaria sectorului 5 in colaborare cu Ministerul Dezvolarii Regionale si Turismului. Daca-l ascultam pe Marian Vanghelie, cele doua vizite in SUA sunt doar inceputul unui ambitios proiect personal prin care pesedistul bucurestean incearca sa obtina notorietate internationala. Daca este sa ne luam dupa americani, primarul sectorului 5 se pare ca si-a inceput turneele externe cu dreptul. Cel putin asa reiese din declaratia lui George Hawkins, managerul general al DC Water (regia de apa si canalizare a capitalei americane), pe care social-democratul l-a intalnit cu prilejul primei vizite la Washington. “Conversatia cu primarul Vanghelie a fost destul de detaliata si sofisticata. Era evident ca a venit cu temele facute”,  a afirmat Hawkins, precizand ca edilul sectorului 5 este un om “serios si direct”.

 

 

 

author avatar
Ana-Maria Ludatser
147 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger