Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Vanghelie, dezvăluiri bombă: Coldea dă drumul la denunțuri

Vanghelie, dezvăluiri bombă: Coldea dă drumul la denunțuri

Autor:

Fostul primar al Sectorului 5, Marian Vanghelie, a lansat azi o torpilă ce dă frisoane multora, dar în special lui Traian Băsescu și George Maior.

 

coldea audiere comisia sri 48879000 Vanghelie, dezvăluiri bombă: Coldea dă drumul la denunțuri

„Domnul Coldea a fost audiat. Nu a vrut să dea declarații. A zis că a venit să ridice citația. Nu există această formulă. Îi transmit, pentru că am căpătat experiență și pot să am un dialog juridic acum. Citația poate fi ridicată și de un avocat, poate fi trimisă acasă. El a fost anunțat că trebuie să se ducă acolo, dacă nu, vor veni oamenii, jandarmii și îl vor lua de pe stradă. Și a ajuns acolo. Știți că domnul Coldea lansează ideea că el nu are nicio treabă, și că ar vrea să negocieze, ar vrea să scrie… Întrebarea e: scrie de Maior, scrie de Kovesi?”, susține Vanghelie. „Ar dori să facă denunțuri. Nu știu cum să le spun”, a precizat Vanghelie, indicând chiar și împotriva cui vor fi făcute aceste denunțuri. „Sunt trei persoane. Dacă mă gândesc bine, cred că doar două: Traian Băsescu sau domnul Maior”, a tranșat fostul primar subiectul. De asemenea, întrebat dacă a vorbit cu Coldea legat de acest subiect, a făcut următoarele precizări: „Nu am vorbit cu domnul Coldea. Vă dau informația că este dispus să facă orice ca să scape”.


1 Comentariu la Vanghelie, dezvăluiri bombă: Coldea dă drumul la denunțuri

  1. Petrov cel Chior

    Doamne Ajuta!Almanahele ajuta. Sa stim si noi securistii din sistem. Dumnezeu sa-i dea sanatate lectorului Coldea ca face lumina.


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 22-05-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!