AcasăNewsVanghelie, dezvăluiri bombă: Coldea dă drumul la denunțuri

Vanghelie, dezvăluiri bombă: Coldea dă drumul la denunțuri

Fostul primar al Sectorului 5, Marian Vanghelie, a lansat azi o torpilă ce dă frisoane multora, dar în special lui Traian Băsescu și George Maior.

„Domnul Coldea a fost audiat. Nu a vrut să dea declarații. A zis că a venit să ridice citația. Nu există această formulă. Îi transmit, pentru că am căpătat experiență și pot să am un dialog juridic acum. Citația poate fi ridicată și de un avocat, poate fi trimisă acasă. El a fost anunțat că trebuie să se ducă acolo, dacă nu, vor veni oamenii, jandarmii și îl vor lua de pe stradă. Și a ajuns acolo. Știți că domnul Coldea lansează ideea că el nu are nicio treabă, și că ar vrea să negocieze, ar vrea să scrie… Întrebarea e: scrie de Maior, scrie de Kovesi?”, susține Vanghelie. „Ar dori să facă denunțuri. Nu știu cum să le spun”, a precizat Vanghelie, indicând chiar și împotriva cui vor fi făcute aceste denunțuri. „Sunt trei persoane. Dacă mă gândesc bine, cred că doar două: Traian Băsescu sau domnul Maior”, a tranșat fostul primar subiectul. De asemenea, întrebat dacă a vorbit cu Coldea legat de acest subiect, a făcut următoarele precizări: „Nu am vorbit cu domnul Coldea. Vă dau informația că este dispus să facă orice ca să scape”.

author avatar
Andrei Coman
883 afisari

1 COMENTARIU

  1. Doamne Ajuta!Almanahele ajuta. Sa stim si noi securistii din sistem. Dumnezeu sa-i dea sanatate lectorului Coldea ca face lumina.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger