AcasăNewsVanghelie da cu Ponta de pamant: Lua bani de la oamenii de...

Vanghelie da cu Ponta de pamant: Lua bani de la oamenii de afaceri

Fostul primar al Sectorului 5 Marian Vanghelie a facut, ieri, dezvaluiri atat de incendiare incat actorii de azi ai scenei politice, care acum vor sa schimbe Romania aruncand cu promisiuni desarte, ar trebui sa intre direct dupa gratii. Unul dintre acestia este Victor Ponta care, potrivit lui Vanghelie, lua cu ambele maini bani de la oamenii de afaceri si ii ameninta cu puscaria pe cei care nu i se supuneau.

”Victor Ponta, fosta calitatea a lui de prim-ministru, le lua banii oamenilor de afaceri. Sunt stapan pe ceea ce spun. Victor Viorel Ponta a luat o suma foarte mare de la un om de afaceri. Daca dansul vrea sau nu sa declare, este problema dansului’, a declarat Marian Vanghelie. In replica, de fapt fara replica, Ponta i-a transmis fostului sau coleg de partid ”sa fie sanatos domnul Vanghelie”.

Dupa ce le lua banii, ii aresta

”Si eu ii transmit la fel. Sunt sanatos. Am venit din arest. Sunt pregatit in continuare sa ma bat. Chiar daca nu mai sunt in PSD si m-a dat el afara si am reusit sa fac un alt partid. Daca va aduceti aminte, domnul Blejnar, a spus de Victor Ponta ca lua niste bani, de la anumite companii. Victor Viorel Ponta avea un dialog direct cu ei. Vorbea cu ei pe telefon, pe mail. Am dovezi din dosarul celor care dupa ce el le-a luat banii si a venit la putere, i-a arestat. Am mail-ul la mine. E mail-ul din dosarul Murfatlar. In cadrul dosarului sunt contracte care i s-au dat lui Victor Viorel Ponta. Acest mail este trimis de Victor Ponta unui patron de la Murfatlar in care acest patron i-a dat acesti bani. Va arat mail-ul. Este trimis dupa adresa de mail a domnului Victor Ponta. A trimis un mail prin care a trimis o sponzorizare pentru o cursa de masini”, a adaugat Vanghelie.

Pe Crin Antonescu l-a amenintat cu puscaria

Si ca Ponta sa nu mai deschida gura, Vanghelie a mai aruncat o nucleara: Crin Antonescu a fost amenintat cu puscaria de actualul lider al Pro Romania. ”Omul asta – n.r. Victor Ponta – l-a amenintat pe Crin Antonescu la masa in momentul cand n-a mai vrut sa voteze in Parlament. L-a amenintat si i-a zis: vezi ca poate te duci la puscarie”, a sustinut Marian Vanghelie. Intrebat daca a fost de fata, Marian Vanghelie a raspuns: ”Mi-a povestit Crin Antonescu, n-am fost de fata, dar au mai fost oameni importanti de fata si se poate confirma. Le-a spus, ca mai era inca un coleg: Aveti grija, ca poate va duceti la puscarie, vedeti, ca lucrurile se doresc altfel in Romania, nu ce vreti voi”.

author avatar
Andrei Coman
2.523 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger