AcasăNewsVALENTINE'S DAY. Doodle cu ciocolata si inimioare, special de la Google, de...

VALENTINE’S DAY. Doodle cu ciocolata si inimioare, special de la Google, de ZIUA INDRAGOSTITILOR!

Daca tot e Valentine’s Day/ZIUA INDRAGOSTITILOR, iar Google nu pierde nicio ocazie de a-si transforma logo-ul, in zile de sarbatoare, nici in ziua in care indragostitii din lumea intreaga se intrec in a face urari de dragoste si cadouri cu tenta romantica, nu avea cum sa lipseasca o schimbare de sigla!

E 14 februarie, si cum americanii, dar si restul indragostitilor, din mai toate colturile lumii -si, in ultimii ani, si romanii -obisnuiesc sa profite de ocazie si sa-si declare in aceasta zi, o data in plus, iubirea pentru jumatatea din viata lor, Google le-a pregatit o surpriza internautilor. Cum, de obicei, vorbele frumoase sunt insotite de un cadou, cel mai probabil care sa insemna ciocolata si inimioare, de aceasta data, GOOGLE s-a gandit sa ii ajute pe utilizatorii din Romania, prin intermediul unui doodle special adaptat pentru Ziua Indragostitilor, sa-si prepare singuri dulcele simbol al dragostei. Ba mai mult, sa le ofere ocazia sa ambaleze ciocolata intr-o cutie cu o forma simbolica, de inimioara.

Rezultatul a doua-trei clik-uri pe animatia colorata in rosu poate fi apoi aratat persoanei iubite si, de ce nu, si amicilor virtuali!”La multi ani de ZIUA INDRAGOSTITILOR! Creeaza ciocolata!” – sunt imbiati utilizatorii google.ro, odata ce acceseaza pagina, vineri, de Valentine’s Day/ZIUA INDRAGOSTITILOR.

Ai incercat sa prepari singur ciocolata, de Ziua Indragostitilor, folosind doodle-ul de la Google?

343 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger