AcasăNewsValentina Pelinel, fabrica de intrigi si tradari

Valentina Pelinel, fabrica de intrigi si tradari

De relatia Valentinei si a lui Cristi Borcea stie o tara intreaga: cand a inceput, cum se desfasurau intalnirile, cum isi prosteau si minteau partenerii si ce a iesit din aceasta relatie – un copil la borcan.

Războiul pentru Borcea pare că a cam consumat-o pe Valentina, căci timpul nu prea mai e în favoarea ei...

Ce nu stie lumea si ce, poate, nu s-a observat, este cum Valentina Pelinel a atacat-o si a „lovit-o“ sub centura pe Alina Vidican-Borcea in aceasta perioada.

Imediat dupa ce Borcea s-a dus sa-si ispaseasca pedeapsa la Poarta Alba, Valentina se desparte de ex-sotul ei, Cristian Boureanu (Boureanu afla de relatia Valentinei cu Borcea), si incepe sa minta in presa ca este o femeie singura, fara iubit si asa o tine langa, chiar daca ea este „surprinsa“, cum numai ea stie sa se„paparateze“, total intamplator, pe la usile penitenciarelor. Si da-i si lauda-te, Valentino, cat de singura, bogata si puternica esti si ce faceai tu prin America. Ajutata fiind in minciunile ei de cativa jurnalisti si emisiuni de monden („WOW-biz“, „Agentul VIP“) si ceva presa scrisa.

Aceste emisiuni cu prezentatorii lor stiau adevaratul amantlac si o prezentau pe Valentina Pelinel in continuare ca pe o femeie cinstita, fara iubit, si ii creau o imagine curata. In spatele imaginilor erau de fapt lazi cu stiri despre relatia Borcea – Valentina (cum isi insela Valentina fostul sot), ba, mai mult, chiar vorbeau des cu Cristi Borcea la telefon si il incurajau in relatia cu Valentina.

Paparateala e viata ei

Ca si acum cateva saptamani, cand Valentina Pelinel si paparazzi de la WOW-biz au fost facuti de cacao la intalnirea cu Boureanu, in care cu o nonsalanta caracteristica numai speciilor precum Valentina Pelinel, aceasta se asaza la masa fostului sot fara permisiunea acestuia, care se afla impreuna cu logodnica, si, ce credeti? Le arata poze cu Milan!?! Adica, Boureanu a asteptat vreo 9 ani sa-i faci un copil si tu ce faceai, Valentina?! O ardeai cu prietenul lui. Erati un triunghi isoscel, da-i si lui Boureanu si lui Borcea!

Sa revenim la cat de subtila si indemanatica este aceasta Pelinel. Fix in ziua de vineri 11 noiembrie, cand stia ca Alina Vidican aterizeaza la Bucuresti pentru a pune capat mariajului cu Cristi Borcea, Pelinel ii lanseaza o sageata plina de venin si rautate. Cum? Cum a facut-o pe toata durata acestui razboi dintre sotia Alina si amanta de serviciu a lui Borcea.

Săptămâna aceasta, Alina si Cristi Borcea vor definitiva divortul

Isi organizeaza cu temei un foto shooting, gen paparazzi, cum isi duce copilul la piscina si avand un titlu cu mesaj catre papagalul Borcea. Lasand gluma la o parte, Pelinel, esti de o rautate si o ferocitate iesite din comun. Pai bine, mai femeie, daca tot ai distrus un camin si-ai prigonit doi copilasi cu varste intre 1 si 3 anisori, de ce nu ai eleganta si rabdarea cuvenita de a astepta sa se-ncheie in liniste mariajul celor doi? De ce faci tot ce e diavolesc si neortodox pentru a grabi divortul?

Lasand la o parte faptul ca intre tine si sotie exista niscaiva diferente ce nu iti sunt favorabile, cum ar fi varsta, frumusete, tonus, eleganta si, ce e mai important, bun simt!

E frumos sa-ti lauzi copilul bagandu-i-l pe gat amantului prin ziare, copil care a rezultat din cel mai mediatizat si murdar scandal amoros din Romania in defavoarea celorlalti copii? Ai auzit-o si vazut-o tu pe avocata cu care Borcea are o fetita superba sa iasa pe la televiziuni sau prin presa cu declaratii, facand ce faci tu?!? Sau pe Mihaela, sotia de drept, cu care Borcea a stat 23 de ani si cu care are trei copii minunati si destepti? Si in minunatul articol, jurnalistii mierosi si foarte bine intentionati lauda mama si copilul expus fara a se gandi ca Borcea mai are pe la alte case inca sase copii la fel de frumosi si destepti, nascuti pe deasupra in cadru legal… E frumos sa bagi invidii si diferente intre frati?

Hop si Trump in poveste

Deunazi, intr-un ziar apare un articol despre gloriosul trecut al Valentinei, cum se lauda ea prin presa cam ce facea pe cand era in America si umbla cu un mos bizar de vreo 60 de primaveri si se intalneau cu proaspatul presedinte Donald Trump. Asta ca sa-si creasca tariful, sau cum?! Ce mai incolo si incoace, Valentina, meserie te halesc!

Nelinistita Valentina ne uimeste cu cat timp are pentru a manipula si prezenta imagini cu ea gata fabricate, campioana regiilor cu paparazzi.

Ca si atunci cand a chemat paparazzi de la un ziar sa o imortalizeze la Borcea acasa, adica la casa Alinei Vidican, care era plecata cu copiii in America. Oare de ce a fugit Alina cu copiii in America? De bine? Sau de ce ii facea in permanenta aceasta Valentina Pelinel (lucru pe care Alina a avut decenta sa-l ascunda in permanenta de ochii presei)? Cat de cruda sa fii sa te faci ca iesi din casa sotiei amantului si sa te dai la ziar? Ce femeie esti? Dupa care continui cu declaratii ca tu nu stii ce traseu ai ziua si ca te plimbi pe unde vrei. Apoi, apar in acelasi ziar declaratii ca cica nu ai fost acolo! Orice om normal s-ar incurca si ar pierde sirul imbarligaturilor tale.

Borcea scenaristul

Ce e ciudat, este ca, de aproape trei ani, Borcea le-a spus ambelor femei aceleasi lucruri. Cat de mult o iubeste si pe una si pe cealalta, aceleasi declaratii de dragoste: „Te iubesc, Alina, esti viata mea!“, „Te iubesc, Valentina, esti iubirea mea!“. Borcea are doua inimi, se pare (noi credem ca mai multe!).

Asa stand lucrurile cu aceasta telenovela, saptamana aceasta se va incheia definitiv mariajul celor doi, Alina si Cristi Borcea. Parca am fi intr-un serial turcesc din care nu lipseste iubirea, tradarea, inselatul, copiii din flori, intrigile, geloziile, mizeriile de alcov si, ce e mai presus, minciuna!

author avatar
National
4.614 afisari

7 COMENTARII

  1. Mergem hotarati spre Hollywood! Noi vrem sa te ajutam! Cea mai buna oferta: Proiect B! Trebuie doar sa incepi, apoi castigi! Bogatia e la Hollywood! Povestea senzationala pentru Hollywood! Vrei sa incepi o afacere cu tinta Hollywood? Ne dezvoltam mereu! Implica-te si tu! Noi mergem spre Hollywood! Sansa ta de a te apropia de Hollywood! Solicita acum detalii la adresa de email : gireada.diana@yahoo.com

  2. Ce a ajuns presa romana sa promoveze prostia.curvia si vedetele de carton.Mie greata cind o vad pe aceasta botoasa,la New york nu a fost decit o intretinuta,doar ca s-a intors in Roamania pt niste caldarari olteni care vor sta mai mult pe la zdupp.

  3. Mare dreptate ai Mara. Pelinel, pelinel….mi-e greata numai cand ii aud numele. Ce dreaq simte, oare, cand se uita in oglinda?

  4. Fetelor, ce va mirati atata? auzi, cica intrigi…tradari. Pai numele ei spune tot: Pelinel, pelin, amar, venin. V-am lamurit, da?

  5. Sa fiu femeie ca ea n-as mai iesi din casa. Oare astea chiar nu au ce face? Sa-si creasca naibii copilul in liniste daca tot a pus botu la Borcica. Macar aia, Alina, nu e toata ziua in presa sa-si planga oful. Are grija de copii.

  6. Metoda revolutionara prin care sa castigati bani! Acum, in premiera nationala, va oferim un sistem excelent si deschizator de drumuri, prin care dvs garantat veti castiga mai multi bani, cu o activitate extrem de simpla, acasa, la calculator, in timpul liber. Cereti urgent detalii la adresa de email: petrealinabeatris3@gmail.com

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger