Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Valcov, la instanta: nu-si mentine nicio declaratie de dupa 31 martie 2015

Valcov, la instanta: nu-si mentine nicio declaratie de dupa 31 martie 2015

Autor:

Fostul ministru al Finantelor a ajuns, luni, in fata magistratilor Inaltei Curti, care judeca, pe fond, procesul in care procurorii anticoruptie au formulat acuzatii la adresa lui Darius Valcov.

 

Darius Valcov inalt111 Valcov, la instanta: nu si mentine nicio declaratie de dupa 31 martie 2015In prima faza, a cerut sedinta secreta, insa magistratii nu au fost de acord. Ulterior, Darius Valcov a inceput prin a spune ca nu isi mentine nicio declaratie dupa data de 31 martie 2015, acuzand faptul ca ar fi fost “inselat”, din cate transmit televiziunile de stiri. Totul are legatura cu acordul de recunoastere a faptelor cu care spera sa scape cu 3 ani cu suspendare, in conditiile in care la momentul respectiv era suspectat de DNA de trafic de influenta. Ulterior, fostul ministru a aflat ca procurorii anticoruptie au decis extinderea urmaririi penale si pentru spalare de bani, motiv pentru care a decis sa nu-si mai sustina declaratia data in prima faza.


1 Comentariu la Valcov, la instanta: nu-si mentine nicio declaratie de dupa 31 martie 2015

  1. Dadi

    Acum castiguri la domiciliu! Cautam urgent persoane serioase care vor sa lucreze acasa, cate 2 ore pe zi, pentru castiguri in timpul liber. Cereti mai multe informatii la adresa noastra de email: cosdadi@yahoo.com


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 19-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!