AcasăNewsValcov, la instanta: nu-si mentine nicio declaratie de dupa 31 martie 2015

Valcov, la instanta: nu-si mentine nicio declaratie de dupa 31 martie 2015

Darius Valcov vrea mai multi bani din redevente

Fostul ministru al Finantelor a ajuns, luni, in fata magistratilor Inaltei Curti, care judeca, pe fond, procesul in care procurorii anticoruptie au formulat acuzatii la adresa lui Darius Valcov.

In prima faza, a cerut sedinta secreta, insa magistratii nu au fost de acord. Ulterior, Darius Valcov a inceput prin a spune ca nu isi mentine nicio declaratie dupa data de 31 martie 2015, acuzand faptul ca ar fi fost „inselat”, din cate transmit televiziunile de stiri. Totul are legatura cu acordul de recunoastere a faptelor cu care spera sa scape cu 3 ani cu suspendare, in conditiile in care la momentul respectiv era suspectat de DNA de trafic de influenta. Ulterior, fostul ministru a aflat ca procurorii anticoruptie au decis extinderea urmaririi penale si pentru spalare de bani, motiv pentru care a decis sa nu-si mai sustina declaratia data in prima faza.

author avatar
Andrei Coman
182 afisari

1 COMENTARIU

  1. Acum castiguri la domiciliu! Cautam urgent persoane serioase care vor sa lucreze acasa, cate 2 ore pe zi, pentru castiguri in timpul liber. Cereti mai multe informatii la adresa noastra de email: cosdadi@yahoo.com

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger