AcasăNewsValcov: Gusa a incercat sa ma racoleze pentru KGB

Valcov: Gusa a incercat sa ma racoleze pentru KGB

Darius Valcov a facut, ieri, declaratii socante. Acesta a sustinut, intr-un interviu, ca dupa dezvaluirile despre intentiile de racolare a sa de catre KGB, prin Cozmin Gusa, Denis Rifai si fantomaticul ”domn Popa”, arestarea sa ar putea fi iminenta. Acesta a adaugat ca incatusarea ar fi cel mai ”bun lucru” care i-a s-ar putea intampla.

”In momentul in care servicii secrete se ascund sub libertatea presei, e datoria noastra sa le devoalam.  In momentul in care credibilitatea ta, viata ta este redusa si esti adus la stadiul ultim de denigrare, iti dai seama ca nimic nu ai ce pierde si este bine sa iesi sa spui romanilor ce ai de spus, chiar daca dupa ce ies din emisiunea dvs. mi se intampla la fel ca la B1 si vine un individ in colt si-mi pune catusele” a spus Darius Valcov, subliniind ca arestarea sa ar fi cel  ” bun caz”.

”Domnul Popa”, ademenitorul; Denise Rifai, momeala

Fostul ministru, actual consilier al premierului Viorica Dancila, Valcov a declarat ca s-a incercat racolarea de catre serviciile rusesi, de KGB, care l-au contactat prin Cozmin Gusa si prin agentul rusofil, Popa. Despre  cine este „domnul Popa”, informatiile publice spun ca este Mircea Popa, care a condus Fundatia Romania-Rusia. Mai mult, acesta a fost directorul unei agentii de presa online, ”Rusia la zi”, iar la inceputul anilor 2000 a editat revista „Noua Rusie”. Valcov a adaugat ca isi poate sustine aceste afirmatii cu dovezi. Mai mult, incercarea de a-l atrage a fost pusa la cale de KGB pentru ca el stia foarte multe lucruri despre relatiile dintre Mircea Geoana si Cozmin Gusa. ”Se stiu relatiile pe care le-am avut cu Cozmin Gusa, se stie ca eu stiu despre vizitele din Moscova din 2009 cu Mircea Geoana, se stie ca eu stiu care a fost agentul lui de legatura, se stie ca eu stiu ca s-a dorit sa fiu racolat de KGB, dar am refuzat acest lucru, in direct de la Cozmin Gusa” a spus Darius Valcov. Acesta a mai adaugat ca discutiile s-au purtat intr-un hotel de lux din zona Baneasa si ca la intalnire a participat si jurnalista Denise Rifai, prezentatoare la Realitatea TV. Intrebat daca KGB actioneaza direct in Romania, nu prin membre state UE foarte puternice, precum Germania sau Austria, Darius Valcov a raspuns: ”Intrebati-l pe cel care l-a racolat pe Cozmin Gusa, pe dl Popa, care, impreuna au incercat sa ma racoleze si pe mine”. Consilierul primului ministru a mai spus ca in anul 2015 i s-a propus, „pe linia Gusa -KGB”, sa tradeze PSD si i s-a oferit functia de premier.

author avatar
Ramona Feraru
1.523 afisari

3 COMENTARII

  1. Nu e de mirare la cate tablouri ? ai artistule sa nu te fure rusii cu tot direct la Kremlin cu tine langa aurul romanesc, nepretuitule. Sigur aflai ca se cheama Fsb, KGB so numit hatz pana in 91 hatz cand jovialul hatz Boris Ieltzin a zis dupa un paharel ?? ? ? ?ca erau mici, ma ce bine ar fi sa schimbam hatz ceva…

  2. Si imediat Boris a facut magica schimbare. Si-a mai turnat un paharel… Acest articol nu poate fi citit de copii sub 18 ani si de domnul Junker sub deviza ca alcoolul dauneaza grav sanatatii mintale unele glume pot aduce copiii sa creada ca ce bine e sa bem ca vezi ca uite se fac si glume si ca e bine. Gresit.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger