AcasăNewsValcov, anchetat dupa postarea unui protocol

Valcov, anchetat dupa postarea unui protocol

Despre fostul ministru, aflat si la aceasta data la Palatul Victoria, doar ca din postura de consilier al premierului, s-a aflat ca este urmarit penal de DIICOT.

Mai exact, ca procurorii au dispus inceperea urmaririi Darius Valcov, dupa ce acesta a postat pe o retea de socializare, vara trecuta, un protocol de colaborare dintre SRI si Parchet, incheiat in 2016. In cazul de fata sunt suspiciuni privind savarsirea infractiunii de divulgare a secretului care pericliteaza securitatea nationala, dat fiind ca documentul era unui clasificat.

author avatar
Andrei Coman
81 afisari

1 COMENTARIU

  1. Oare tradatorii din SRI stiu ce inseamna securitate nationala? sau document secret? de care secret ? din pct lor de vedere si hartia de la buda SRI este secreta.Auzi ! niste documente fasaite, care au fost catalogate ca ilegale si care au fost folosite pentru activitati ilegale de ei si de procurori sunt secrete pentru noi astia care le platim salariile , ca sa faca ce? Sa ancheteze oameni nevinovati, sa distruga vieti si afaceri. In ce naiba de tara traim? Ca sa nu mai spun ca ei se cred mari barbati= mari tradatori. Fiecare ancheta si arest al unui om nevinovat este o fapta de tradare, pentru ca fiecare dintre aceia este o bucatica din popor.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger