AcasăNewsVaduva lui Dan Iosif, armistitiu cu RA-APPS

Vaduva lui Dan Iosif, armistitiu cu RA-APPS

Ramasa in vila de protocol din cartierul Primaverii dupa moartea lui Dan Iosif, consiliera parlamentara Mirela Nistoroiu a pierdut o prima lupta in razboiul cu RA-APPS. Obligata sa achite 17.000 de euro, aceasta a marturisit pentru „National” ca nu are bani si ca va incerca o negociere cu Regia.

Consiliera parlamentara Mirela Nistoroiu a fost obligata de instanta sa-si achite datoriile de 17.000 de euro

Dupa ani de procese cu Regia Autonoma–Administratia Patrimoniului Protocolului de Stat (RA-APPS), institutie care a incercat sa o scoata cu forta din casa de protocol de pe Str. Herastrau, nr. 37, fosta concubina a lui Dan Iosif, consiliera parlamentara Mirela Nistoroiu, a suferit o prima infrangere. Instanta i-a respins recent apelul declarat impotriva unei sentinte care o obliga sa-si achite datoriile fata de RA-APPS, datorii in valoare de 76.272 lei, adica aproximativ 17.000 de euro. Contactata de reporterii „National”, vaduva lui Dan Iosif a declarat ca nu mai are bani ca sa lupte impotriva Regiei. „Am piedut procesul pentru ca nu am avut bani sa timbrez actiunea. Pe de o parte, eu incerc sa recuperez de la RA-APPS sute de mii de euro, iar pe de alta, sunt obligata sa le platesc 76.272 lei. Voi incerca o negociere cu RA-APPS. Probabil aceasta este singura varianta”, a marturisit Mirela Nistoroiu reporterilor nostri.

Casa de vacanta in Primaverii

Dan Iosif a dat in judecata RA-APPS, procesul fiind continuat astazi de fosta concubina

Mirela Nistoroiu ne-a declarat ca nu va pleca din vila RA-APPS decat atunci cand isi va recupera cei 650.000 de euro investiti acolo. „Toata lumea stie ca Dan nu avea bani. Au fost banii mei si vreau sa ii recuperez, pentru ca au fost investiti in casa, pentru consolidare. Probabil lui Dan i s-a promis ca va putea cumpara casa… Niciun om normal nu ar consolida o casa RA-APPS pe sute de mii de euro, ca sa fie evacuat dupa aceea. (…) Iarna nu locuiesc acolo, deoarece nu imi permit, este foarte costisitor”, ne-a spus ieri consiliera parlamentara.

Razboi in instanta

Casa de pe strada Herastrau are opt camere si o suprafata utila de aproape 350 mp

Cu toate ca atat Mirela Nistoroiu sustine varianta raposatului concubin, Dan Iosif, adica aceea ca a investit peste jumatate de milion de euro pentru consolidare, RA-APPS este de alta parere. Potrivit Regiei, fostul consilier prezidential Dan Iosif  nu a respectat autorizatia de construire si certificatul de urbanism. In plus, in loc sa se rezume la consolidarea casei, el a recladit-o si recompartimentat-o, folosind cele mai bune materiale de constructii, precum parchet de bambus si usi de mahon. Abia mutat in noua casa, in decembrie 2004, Dan Iosif a ramas fara postul de consilier la Cotroceni, deoarece PSD a pierdut alegerile prezidentiale si parlamentare. Astfel, nu a mai avut dreptul de a mai ocupa un imobil de protocol, iar in februarie 2005 RA-APPS l-a notificat sa paraseasca vila. Dan Iosif a fost rapus de cancer in 2007, iar procesul a fost continuat de Mirela Nistoroiu si nu s-a incheiat nici in prezent.

Vila cu opt camere inchiriata cu 61 de euro

Casa de pe strada Herastrau are o suprafata utila de aproape 350 de metri patrati (subsol, parter, etaj si mansarda). Are opt camere si doua terase (275,94 mp), anexe de 172,73 mp, un garaj cat o garsoniera (38,34 mp) si o curticica de 258,4 metri patrati. Contractul de inchiriere a fost semnat in octombrie 2004, chiria fiind stabilita, la vremea respectiva, la 61 de euro:  58 de euro pentru vila si 3 euro pentru garaj.

author avatar
Narcis Voica
4.353 afisari

2 COMENTARII

  1. Pasarico ,tu de unde puii mei ai avut 650000 de euro,ca esti cam tinerica si nu cred ca ai prestat ceva la viata lui matale.Eu sunt convins ca sunt banii lui Danut,parte din ce a furat din casele demnitarilor pe care le-a spart in timpul revolutieiiar cealalta parte din traficul de influenta pe care ulterior l-a facut pe langa taticul lui Ion Iliescu.

  2. Esti si proasta, fa. In orice tara normala te-ar intreba astia de unde ai avut banii astia multi,si ar vedea imediat ca provin din manariile post-decembriste ale derbedeului ala cu care ti-o trageai.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger