AcasăNewsVadim Tudor a descoperit unde a GRESIT Becali: "Daca ramanea europarlamentar, nu...

Vadim Tudor a descoperit unde a GRESIT Becali: „Daca ramanea europarlamentar, nu il aresta NIMENI!”

Dupa ce a aflat ca Gigi Becali a fost condamnat, marti, la doi ani de inchisoare cu executare in Dosarul Terenurilor, Corneliu Vadim Tudor s-a aratat solidar cu patronul Stelei.

Ca urmare a contopirii pedepsei, cu cea primita in urma cu ceva timp – cand a fost condamnat la trei ani de inchisoare cu suspendare – Gigi Becali va avea de executat trei ani de inchisoare.

Invitat in direct la Acces Direct, Corneliu Vadim Tudor a spus ca nu stie care sunt procedurile care urmeaza a fi facute, insa crede ca daca ramanea europarlamentar, Becali nu ar fi patit nimic. „Nu stiu care este procedura la noi, daca i-au ridicat sau nu imunitatea, dar daca era in continuare parlamentar european era aproape imposibil sa il aresteze. Oamenii de acolo nu glumesc si se faceau anchete si daca se demonstra ca e arestat in urma unui abuz atunci era grav”, a spus Vadim, in interventie directa, la emisiunea Simonei Gherghe.

Cu cateva ore inainte de anuntarea verdictului, Vadim spunea ca va face un apel in Parlamentul European, pentru ca oficialitatile sa stie ce se intampla in justitia din Romania.

„E clar ca e o facatura in cascada, se deruleaza tot felul de procese de la o zi la alta. Este detinutul de serviciu. Ii doresc sa-si rezolve toate aceste probleme. Judecatorii sunt numiti de Basescu, procurorii sunt santajati si ei cu tot felul de dosare si chestiuni vulnerabile. Este o rusine, adevaratii devalizatori si talhari zburda in libertate sau sunt in guvern„, a declarat presedintele PRM.

Acesta mai promitea ca ii va lua apararea lui Becali in Parlamentul European: „Sper ca diseara sa am posibilitatea sa rostesc un discurs in Parlamentul European. Ne vine greu randul ca suntem 730 si toti vor sa vorbeasca, dar daca am aceasta sansa voi vorbi in apararea lui, voi face un apel si il voi inainta tuturor oficialitatilor continentale pentru ca se comite un nou abuz”.

author avatar
Alina Costache
761 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger