AcasăNewsVadim ameninta: Daca Mihaescu mai face multa galagie, il calc in picioare!

Vadim ameninta: Daca Mihaescu mai face multa galagie, il calc in picioare!

(foto: realitatea)

Presedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor,  sustine desemnarea lui Dan Zamfirescu la functia de europarlamentar, in timp ce fostul senator Eugen Mihaescu  o contesta. „Daca Mihaescu mai face multa galagie il calc in picioare”, ameninta Vadim tudor.

(foto: realitatea)

In timp ce PRM a decis ca Dan Zamfirescu sa fie desemnat europarlamentar pe locul ramas vacant in urma alegerii lui Gigi Becali ca deputat PNL, Eugen Mihaescu vrea sa fie el cel care va merge la Bruxelles. ” Este un scandal artificial creat de acest Matusalem la 76 de ani. A fost dat afara din partid pentru ca trei ani a dat bir cu fugitii. A stat la Paris cu burta la soare si acum vine la de-a gata „,  a afirmat Corneliu Vadim Tudor, potrivit rtv.

Presedintele PRM a declarat ca Mihailescu a fost exclus din partid in octombrie 2012, mentionand ca inainte de a fi exlus graficianul si-a platit cotizatia catre partid, restanta pe trei ani. Cu toate acestea Eugen Mihailescu a fost dat afara intrucat statutul PRM impune plata lunara a cotizatiei. „Daca mai face multa galagie, o sa vada ce se va intampla. Il calc in picioare”, a declarat Vadim Tudor.

Eugen Mihaescu, candidatul aflat pe lista depusa de PRM la numarul 4, imediat sub pozitia ocupata de Gigi Becali, a catalogat drept un abuz faptul ca presedintele partidului a decis sa-l trimita in parlamentul European pe Dan Zamfirescu, desi acesta ocupa abia pozitia a saptea.  „Locul meu a fost sarit si locul cinci si sase si a ajuns la militianul Zamfirescu. Doamna Balan, numarul  5, ce se intampla cu ea? Dar cu domnul redactor sef al publicatiilor vadimiste, numarul 6? Intrebarea e: ce troc a facut Vadim cu Zamfirescu? Pana acum nu am primit nicio hartie ca am fost dat afara, iar demisie nu mi-am dat. E o minciuna ca m-am autoexclus pentru ca nu am platit cotizatia si in al doilea rand lucrurile nu pot ramane asa”, a spus Mihaescu.

Corneliu Vadim Tudor nu esti singurul pe care Eugen Mihaescu il acuza, nici Autoritea Electorala Permanenta nu a scapat de mustrari. „Autoritatea Electorala trebuie sa vegheze la respectarea legii. Atunci de ce nu trimit partidele pe cine vor ei? Asta arata ce inseamna alegerile in Romania: bataie de joc. PRM e un partid de familie, nu mai exista. Consider ca sunt jignit de grosolania care s-a facut, in primul rand a AEP care trebuie sa vegheze la respectul alegerilor”, a mai precizat Mihaescu.

author avatar
Alina Costache
396 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger