Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Vadia, satul tarfelor

Vadia, satul tarfelor

Autor:

Satul Vadia din India este cunoscut in toata lumea pentru ca aproape toate femeile sunt obligate sa se prostitueze. Chiar si cele minore…

 

tinere 1 Vadia, satul tarfelorPovestea a inceput demult, dupa independenta Indiei, in 1947, cand satul a devenit un fel de tabara “de distractii” pentru trupele stationate in zona. Astfel, incet-incet, femeile din aceasta comunitate au fost obligate sa intre in aceasta industrie, asta dupa ce, initial, rolul acestora era de animatoare pentru soldati. tinere 3 Vadia, satul tarfelorAn dupa an, totul a devenit un soi de traditie. Si pana si femeile considera ca asa s-a petrecut din mosi-stramosi si ca asta le este menirea. Astfel, barbatii casatoriti, sau chiar tatii de fete, au adoptat exploatarea femeilor, ceea ce  reprezinta un mod usor de a face bani fara sa munceasca altceva. Indiferent de varsta, chiar si minore de 12-13 ani sunt obligate sa intretina relatii intime cu diversi barbati. Despre existenta acestui sat s-a dus vestea in intreaga lume si multi turisti vin aici sa vada acest fenomen social incredibil. In medie, o femeie din Vadia are cam 300 de barbati pe an, dar “meseriasele” depasesc 500.

In 2012, activistii pentru drepturile omului au organizat o ceremonie de casatorie in masa pentru ca, astfel, tinerele sa se casatoreasca si sa nu mai fie obligate la asemena neplaceri.
Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 23-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!