AcasăNewsVacanta cu final dramatic: Si-au lasat copiii pe plaja si au plecat...

Vacanta cu final dramatic: Si-au lasat copiii pe plaja si au plecat sa inoate, dar nu s-au mai intors!

Cand au plecat in vacanta au crezut ca vor petrece cateva zile de vis. Aveau o multime de planuri si micutii nu s-au gandit nicio clipa ca vor ramane fara parinti.

Kathreen, sotui ei, Rob si cei doi copii – o fetita de 12 ani si un baietel in varsta de 10 ani- au hotarat sa plece intr-o calatorie de cateva luni, in diverse zone din Australia. Miercuri dupa-amiaza, cei patru s-au oprit la plaja. Iar femeia si sotul ei au plecat in apa, sa inoate, lasandu-si micutii sa se joace pe nisip, titreaza news.com.au. La un moment dat, unul dintre ei a observat ca trupul mamei pluteste cu fata in jos si a cerut ajutor.

Au urmat momente dramatice. Oamenii au incercat sa o resusciteze pe femeia in varsta de 41 de ani, insa aceasta se inecase si nu a mai putut fi adusa la viata. Operatiunea datatoare de fiori s-a desfasurat chiar sub ochii micutilor, care au aistat neputinciosi la scenele terifiante. Trupul tatalui lor nu a fost gasit nici pana la aceasta ora.

Cei doi copii ramasi orfani au fost ingrijiti pana joi dimineata de ceilalti turisti aflati in campingul in care se cazase familia, inainte de a fi trimisi acasa, la rude. Medicii legisti urmeaza sa stabileasca exact cauzele mortii femeii. Intre timp, autoritatile locale au deschis o ancheta, pentru a stabili cum s-a produs tragedia.

271 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger