AcasăNewsVa surade o cina in cer?

Va surade o cina in cer?

Cea mai tare distractie a Occidentului s-a mutat in Romania. De ieri, romanii carora le prisosesc 17.000 de euro pot inchiria o platforma-restaurant, unde chelneri bine scoliti ii rasfata cu sampanie si delicatese.

Meniul este pregatit de maistri bucatari renumiti in lumea intreaga

Dupa ce a colindat lumea intreaga si a sedus vedete precum Johnny Depp si Angelina Jolie, conceptul „Dinner in the Sky” (Cina in cer) a ajuns si in Romania. Lansarea platformeirestaurant, suspendate la 50 de metri inaltime  (echivalentul a 3 blocuri cu 3 etaje asezate unul peste altul), a avut loc la palatul Mogosoaia, in  prezenta catorva jurnalisti amatori de senzatii tari, dar si a Oanei Roman.

In restaurantul din cer pot urca 22 de temerari

Odata ajunsi in inaltul cerului, temerarii au fost rasfatati cu sampanie de 15.000 de euro sticla si cupe de ciocolata cu somon si icre negre. Primul roman care si-a manifestat dorinta de inchiria platformarestaurant a fost afaceristul Ion Tiriac, care ar dori sa semneze urmatorul contract la inaltime, la Brasov. Pentru a-si vedea insa visulcu ochii, el va trebui sa scoata din buzunar 17.000 de euro, atat cat costa inchirierea platformei pentru opt ore.

 

author avatar
Alina Creanga
330 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger