Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Va puteti lua ramas bun de la Cristian Topescu joi, la TVR

Va puteti lua ramas bun de la Cristian Topescu joi, la TVR

Autor:

Plecarea dintre cei vii a unuia dintre cei mai cunoscuti comentatori sportivi pe care i-a avut Romania a generat un val de regret in randul celor care au lucrat alaturi de Cristian Topescu sau doar l-au apreciat gratie televiziunii si a evenimentelor sportive pe care le-a adus in atentia opiniei publice, de-a lungul unei perioade insemnate de timp.

 

topescu 350x197 Va puteti lua ramas bun de la Cristian Topescu joi, la TVRCei care vor sa ii aduca un ultim omagiu, o floare si sa se reculeaga la capataiul sau, pot venit joi, la sediul Televiziunii Romane, incepand cu ora 11 si pana la ora 19. Pentru ca trupul neinsufletit al lui Cristian Topescu va fi depus in Studioul 2 al TVR, din cate a anuntat Televiziunea Publica.

Cristian Topescu va fi inmormantat cu onoruri militare, avand in vedere ca anul trecut, cand a implinit 80 de ani, a primit Ordinul “Steaua Romaniei”.

Reputatul comentator a parasit aceasta lume in cursul dupa-amiezii de marti, la Spitalul elias, unde fusese internat saptamana trecuta.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 22-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!