AcasăNewsVa fi schimbat Toader de la Justitie? Ce spun social-democartii inaintea CEx

Va fi schimbat Toader de la Justitie? Ce spun social-democartii inaintea CEx

Pana sa inceapa sedinta conducerii PSD in care s-ar putea decide soarta actualului ministru al Justitiei in Cabinetul Dancila, cativa social-democrati s-au pronuntat asupra oportunitatii unei eventuale schimbari a lui Toader din echipa guvernamentala.

Intre ei, si purtatorul de cuvant al PSD. Concret, intrebata daca Tudorel Toader ar trebui sa plece din Executiv, Vasilescu a dat un raspuns ce nu lasa loc de interpretari. „Din punctul meu de vedere, da. Eu m-am exprimat public”, a declarat Vasilescu.

La randul sau, sotul Liei Olguta Vasilescu a raspuns, scurt: „ce-am de spus, spun la CEx”.

Social-democratul Paul Stanescu, in schimb, a ales sa nu se pronunte in privinta unei eventuale schimbari a ministrului Justitiei. „Nu comentez subiectul Toader”.

Dumitru Buzatu, liderul PSD Vaslui, a adus in discutie si alte subiecte ce ar urma sa fie abordate in CEx-ul de miercuri, de la Parlament. „Vom vedea ce anume doresc colegii nostri, vom vedea ce se intampla cu cei doi ministri care candideaza la europarlamentare (…) in functie de votul majoritar se va decide”, a explicat Buzatu, cu referire la social-democratele Rovan Plumb si Natalia Intotero, care ar urma sa paraseasca Guvernul inaintea campaniei pentru alegerile europarlamentare din 26 mai.

author avatar
Cristina Stefan
77 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger