AcasăNewsUSR o da in Academia Catavencu

USR o da in Academia Catavencu

Blocat sa mai faca circ in Parlament, USR isi muta reprezentatiile pe Facebook

Pe pegina de Facebook a USR a fost postat un clip video in care un voluntar spala un tricou inscriptionat cu fata lui Liviu Dragnea folosind un detergent marca “#rezist cu aroma de Fara Penali”.

Blocat sa mai faca circ in Parlament <a class=wpil keyword link href=httpswwwnationalrotagusr title=USR data wpil keyword link=linked>USR<a> isi muta reprezentatiile pe Facebook

Parafrazind reclamele deja cunoscute, clipul incepe cu voluntarul care se plinge ca de doi ani incearca sa scape de ”pata” reprezentata de poza lui Dragnea si se termina cu scoaterea din masina de spalat a unui tricou imaculat. Morala transmisa de useristi: noul detergent ”#rezist cu aroma de Fara Penali” este imbatabil iar asta inseamna ca oamenii trebuie sa semneze initiativa cetateneasca initiata de ei, ”fara penali in functii publice”, in vederea revizuirii Constitutiei in acest sens. Pentru ca USR sa poata inainta Parlamentului un astfel de proiect de revizuire este insa nevoie de minimum 500.000 de semnaturi ale unor cetateni cu drept de vot domiciliati in cel putin jumatate dintre judetele tarii. Desi au lansat de ceva timp campania, useristii au constatat cat este de greu sa strangi atatea sute de mii de semnaturi la gurile de metrou, prin piete sau prin parcuri, motiv pentru care au schimbat dupa cum se vede nota politica sobra si au dat-o pe ”catavencisme”, in speranta ca astfel vor atrage cat mai multi (si mai usor) sustinatori. In plus, pesedistii proaspat au interzis circul in Parlament, prin modificarea Regulamentului Camerei Deputatilor, ca urmare era inevitabil ca USR sa-si caute alt loc pentru reprezentantiile sale. L-a gasit, pe Facebook.

author avatar
Simona Badulescu
474 afisari

1 COMENTARIU

  1. Uniunea soros Romania e partidu’ sriului antiromanesc total ca si dna’u .Vor avea succes in demersul asta ca orban liudovic in demersul lui halucinant =plingere de inalta tradare -prim.min. Romaniei V.Dancila..!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger