AcasăNewsUSR, invitatie catre Kovesi sa se inscrie in partid

USR, invitatie catre Kovesi sa se inscrie in partid

Deunazi, la scurta vreme dupa revocare, Laura Codruta Kovesi anunta ca va parasi DNA-ul, dar ca va ramane procuror.

Nici bine nu apucase sa se raspandeasca informatia, ca marti s-a aflat ca dinspre tabara userista s-ar fi si transmis deja o invitatie catre Kovesi, de a se alatura USR. „Dna Kovesi a primit din partea noastra aceasta invitatie de a deveni membru al USR. (…) am avut aceasta discutie, am spus ca usile USR sunt deschise, este invitata”, a sustinut liderul Uniunii, Dan Barna, la Antena 3.

Din cate a dezvaluit liderul USR, discutia cu fosta sefa a DNA-ului ar fi avut loc dupa revocarea acesteia din urma.

Ramane de vazut care va fi raspunsul concret al fostului procuror-sef al Directiei Nationale Anticoruptie si daca Laura Kovesi va ajunge actor pe scena politica.

Intre timp, amintim ca presedintele a semnat luni decretul de revocare a Laurei Kovesi din functia de sefa la DNA, si ca tot in cursul primei zile a saptamanii decizia a ajuns in paginile Monitorului Oficial. Ulterior, Kovesi a iesit la declaratii in fata presei.

203 afisari

3 COMENTARII

  1. hai ca-i taree! procuror sa fie membru de partid? bravo ! dati-i tot asa inainte fratilor c-o fi bine………………ha!ha!

  2. Daca nu se pricepe in justitie cum s-ar pricepe in politica? Acolo e mai greu ca trebuie sa ai ideologie, ideologie ce lipseste politicului roman. Apoi trebuie sa respecti ideologia. Trebuie sa ai morala, credinta si dragoste pt popor. Ea nu are nimic.

  3. Iar sa ademenesti un fost procuror ce nu face si nu stie politica mi se pare si mai tembel.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger