Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » USR, insarcinat cu aruncarea in aer a viitorului Parlament

USR, insarcinat cu aruncarea in aer a viitorului Parlament

Autor:

Chiar daca se va reusi transpunerea in realitate a scenariului care prevede un legislativ tripartit (format din PSD, PNL si USR), responsabilii cu ”reformarea” politicii dambovitene tin mortis sa declanseze alegeri anticipate. Scopul: pensionarea anticipata a PNL si identificarea intregii drepte cu USR.

 

nicusor dan USR, insarcinat cu aruncarea in aer a viitorului Parlament

Nicusor Dan, o ”bomba” cu explozie intarziata trimisa de Iohannis in Parlament

Ideea fortarii unor alegeri anticipate cand nici nu a avut loc scrutinul la termen pare o nebunie dar se potriveste cu democratia noastra de doi lei. O democratie cu iz dubios in care votul nu conteaza, doctrine nu exista si totul se reduce la itele trase in subsolurile politice. Parlament plen USR, insarcinat cu aruncarea in aer a viitorului ParlamentCert este ca mintile luminate de felinarele occidentale in scopul ”reformarii” scenei noastre politice sunt nemultumite atit de scorul ridicat al PSD, cat si de existenta PNL-ului, partid prea greu de manevrat in opinia lor. In schimb, turma disciplinata formata din ”salvatorii” lui Nicusor Dan face din USR partidul ideal pentru ”reformistii” comandati in tara de Klaus Iohannis. Ca urmare, trompeta numita Nicusor Dan a primit deja ordinul de a bulversa activitatea viitorului Parlament, cu scopul nedeclarat de o forta declansarea, in cel mult un an, a unor alegeri anticipate care sa pensioneze PNL-ul si sa transforme USR in singura optiune a asa zisei drepte romanesti. Ceea ce inseamna practic ca gruparea Nicusor Dan & Comp., va face in Parlament ceea ce face acum in CGMB si in consiliile locale de sectoare, respectiv se va opune la toate proiectele, va acuza non stop PSD si PNL de toate hotiile si fraudele, timp in care va incerca sa vanda USR-ul pe post de salvatorul natiei. Mai ramane de vazut daca natia va fi atat de proasta incat sa creada.


1 Comentariu la USR, insarcinat cu aruncarea in aer a viitorului Parlament

  1. Jean Valjean

    Mie”imi place”cat de inocent este acest popor ce inghite la comanda hapuri oferite de niste neica nimeni.Ce a facut acest neicusor Nicusor de este indrituit sa infiinteze un partid,intitulat pompos:Salvam Romania,cand ei au aparut dintr-o negura,ei pe langa nucleul “dur format din Neicusor si Papadolina,frantuzoaica inebunita de grija noastra,sunt o stransura de neica nimeni.Vreo doua fiice,intepste,vazui pe la tv.vorbind straineste si habar ne avand de sfanta Romanie.Este inexplicabil cum acest amalgam construit pe interese obscure sunt CREDITATI IN SONDAJE CU 15%DIN OPTIUNILE ELECTORATULUI.Apai,sa ma scuzati,acest electorat sa nu se mai planga,mai ales ca astia vor instraina tot ceea ce a mai ramas.


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 19-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!