AcasăNewsUSR cere cotonogeala

USR cere cotonogeala

Nicusor Dan dezminte. Cine-l crede?

Nici nu s-a stabilit bine cine a intrat in Parlament si cine il va privi de afara, ca USR deja isi umfla pectoralii. Partidul „Galagie” lanseaza chemari la lupta si miscari de strada, scapandu-si buciumasii din lant.

Nicusor Dan dezminte. Cine-l crede?

Unul, pe nume Christian Schuster, al carui statut de deputat este inca incert,  asteptand redistribuirea, a dat de veste ca, daca Dragnea va fi propus pentru postul de premier de catre PSD, vor fi miscari de strada masive din structurile USR si din societatea civila neafiliata politic. Stop! Controleaza USR societatea civila?  Cum? Despre care „societate civila” vorbim? Aia cu baietii frumosi si liberi, care au aparut ca mustele pe …, ca ciupercile dupa ploaie am vrut sa zic, dupa evenimentul Colectiv? Aoleu! Ce repede ii ia gura pe dinainte. Pai, ala n-a fost un val spontan pe care Iohannis facea surfing? Cum scot ei in strada pionii democratiei, ca sa arate romanilor ca nu conteaza cele 6 milioane si jumatate in favoarea PSD, mai rar. Crede cineva ca miscarile lor de strada, caci si USR participa cu cateva ansambluri artistice, vor insemna geamparale, barbuncul, hategana si alte dansuri? Nu tu un geam spart, un cetatean batut mar, un cap aranjat cu bata, o masina rasturnata si un chiosc incendiat? Daca nu, de ce atata deranj? Dincolo de ironie si lasand la o parte ca USR a incercat sa dreaga repede busuiocul declarand ca e doar o opinie personala a lui Schuster, e limpede ca semnalul a fost lansat. USR cere cotonogeala! Cand se vorbeste de miscari de strada, nimeni nu se refera la marsuri nevinovate si lozinci cu „vrem prezervative aromate”. Toata lumea stie ce inseamna si, cel putin din 2012 incoace, am vazut cam tot ce pot cuprinde programele artistice, de la batai cu jandarmii si sticle incendiare, pana la raniti grav si schiloditi pe viata. Pentru ce? Nu mai bine o scot useristii in strada pe Oana Bizgan Gayral si o pun sa chiuie, cu vocea si tupeul ei care culca pe burta doua fronturi? Dezmintirile USR nu sunt credibile, cu atat mai mult cu cat milioane de romani pur si simplu nu ii inghit. Iar asta s-a vazut la vot. Un vot care nu conteaza in ochii USR. Cer cotonogeala, vere, ca-s nervosi rau de tot!

author avatar
Valentin Boeru
2.777 afisari

2 COMENTARII

  1. Cum naiba se face ca toti care incearca (sau au reusit) sa ajunga in functii de conducere in tara asta sunt cu nume „neaos” rominesti?…chiar dacice de-a dreptul…Clotide Armand, Schuster, Werner, Julien, Gayral,Dobrev, Wring, Erwin si multi multi altii.
    Zau, cum sa te abtii sa votezi asemenea personaje care iti insufla direct din nume, patriotism si mindria de a da tara pe mina unor patrioti.
    Eu sunt pribeag si nu o duc rau deloc….dar zau ca si mine m-as intoarce acasa daca as putea sa am un nivel de trai macar de 1/2 din cit am aici.
    Va multumesc dragi politicieni ca m-ati facut sa parasesc tara dupa ce mi-ati platit studiile 25 de ani. Da…am invatat 25 de ani ca sa valorific asta pe alte meleaguri.
    Arde-v-ar focul….dragi politicieni.

  2. Cine sunt cei care s-au convins ca aceasta oferta este extrem de serioasa?
    Raspuns: cei care au eliminat neancrederea si au cititi toate informatiile ofertei pana la capat.Vino si tu alaturi de noi sa castigi bani lucrand lejer la internet din intimitatea caminului tau! Detalii: maiasimi@yahoo.com

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger