Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » USR anunta initierea unei motiuni simple impotriva ministrului Justitiei

USR anunta initierea unei motiuni simple impotriva ministrului Justitiei

Autor:

Dupa ce seara trecuta ii cereau demisia, useristii au facut public, de aceasta data vineri dupa-amiaza, ca au in plan sa depuna o motiune simpla la adresa ministrului Tudorel Toader, pe fondul anuntului facut de oficialul guvernamental, cel privind propunerea de revocarea sefei DNA.

 

barna 350x217 USR anunta initierea unei motiuni simple impotriva ministrului JustitieiDin textul mesajului transmis in urma cu scurta vreme de catre reprezentantii USR pe pagina de Facebook rezulta ca “Uniunea Salvati Romania initiaza motiune simpla impotriva Ministrului Justitiei, Tudorel Toader” si ca Uniunea condusa de Dan Barna “invita toate formatiunile de opozitie sa i se alature. Am demarat deja discutii cu colegii din celelalte partide”.

La nivel de motive pentru demararea unui astfel de demers parlamentar se mentioneaza, printre altele, faptul ca “USR considera ca ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a incalcat toate principiile democratice si ale statului de drept prin declaratia publica de aseara, 22.02.2018, cand a anuntat ca declanseaza procedura de revocare din functie a procurorului sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, fara sa ofere motive juridice bine fundamentate, in acord cu Legea 303/2004, cea care reglementeaza motivele si conditiile in care se poate cere revocarea unui procuror sef al DNA.”

Intreaga expunere o puteti parcurge AICI.


1 Comentariu la USR anunta initierea unei motiuni simple impotriva ministrului Justitiei

  1. Dorel

    Băi USR-iștilor aveți grijă ca moțiunea să fie simplă să nu-l doară prea tare cocoașa pe Tudorică Toader. Papagalilor vă jucați cu moțiunile cum mă jucam eu cu puța în praf când aveam 3 ani. Voi cu moțiunile și Ciuma Roșie cu formarea de comisii peste comisii. Sper ca la următoarele alegeri să scăpăm de voi. Dacă nu veți mai intra în Parlament la următoarele alegeri, aveți grijă să depuneți o moțiune, una simplă dacă se poate !


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 16-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!