Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » USL respinge comasarea alegerilor, dar accepta anticipatele parlamentare

USL respinge comasarea alegerilor, dar accepta anticipatele parlamentare

Autor:

“Suntem impotriva comasarii alegerilor de diverse tipuri, in speta comasarii alegerilor locale cu cele parlamentare”, dar ” suntem de acord si facem tot ce ne sta in putinta pentru alegeri anticipate parlamentare cat mai curand”, a declarat luni Crin Antonescu intr-o conferinta de presa.

 

crin antonescu1 300x225 USL respinge comasarea alegerilor, dar accepta anticipatele parlamentareIn opinia sa, nu exista niciun fel de motiv care sa poata justifica amanarea alegerlor locale, atata vreme cat Constitutia precizeaza foarte clar ca mandatul alesilor locali este de 4 ani si nu mai mult.

“Din punctul de vedere al USL, principiul este foarte clar. Suntem impotriva comasarii alegerilor de diverse tipuri, in speta comasarii alegerilor locale cu cele parlamentare. Sunt tipuri de alegeri diferite, sunt campanii diferite, sunt mize diferite pentru alegatori si comasarea lor sub orice pretext, inclusiv cel populist al economiei bugetare, este respinsa categoric de catre noi”, a mai spus Crin Antonescu.

Pe de alta parte, USL este de acord cu alegerile anticipate parlamentare, cat mai curand. ” Cu cat mai repede alegeri anticipate parlamentare, cu atat mai repede un parlament pe deplin legitim care sa confere o majoritate stabila si sa dea unui guvern cu deplină legitimitate sustinerea de care are nevoie”, mai spune liderul liberal.
Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 22-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!