AcasăNewsUSL, in pericol din cauza lui Rares Manescu

USL, in pericol din cauza lui Rares Manescu

Desi mai este doar o zi pana la marele congres USL, liberalii si social-democratii se bat in continuare pe Primaria Sectorului 6.

Pentru toate serviciile prestate, Crin Antonescu vrea sa-l faca pe Rares Manescu (stanga) primar la sectorul 6

Din cauza disputelor aprinse, PSD si PNL s-ar putea sa rupa protocolul  la sectorul 6 si sa mearga separat in alegeri. Vina in acest caz i-ar apartine liderului PNL care insista pe candidatura omului sau de casa, Rares Manescu.

Culmea,  situatia nu-i irita doar pe social-democrati, care pretind ca sectorul 6 le-ar apartine, ci si pe liberali, acestia recunoscand din start ca distinsul lor coleg nu are fata de candidat. Mai mult, carcotasii din PNL sustin ca Rares Manescu este un politician mediocru, care a stiut sa se bage pe sub pielea lui Crin Antonescu, asigurandu-i acestuia confortul financiar mult visat. Lasand la o parte barfa de partid, cert este ca neintelegerile din Capitala ar putea da peste cap aranjamentele deja facute prin judete. Prin urmare, ca sa aiba un congres linistit, liderii USL au decis ca discutiile ar fi bine sa fie reluate de luni incolo.

 

 

author avatar
Victor Paun
1.307 afisari

2 COMENTARII

  1. S-au apucat şi panaramele de politică , ai de ales , cratiţa sau centura, fuga marş.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger