AcasăNewsUseristii, mai comunisti decat comunistii

Useristii, mai comunisti decat comunistii

Baieti, luati cu apa!

Pe zi ce trece, USR da dovada ca traieste intr-o realitate paralela cu poporul pe care, cica, vrea sa-l conduca. Derapajele extremiste ale juniorului Caramitru au fost completate, ieri, de o initiativa care ne lasa perplecsi: inchisoare pentru promovarea ideilor comuniste si desfiintarea organizatiilor cu astfel de caracter. Altfel spus, nu ne plac comunistii, dar le apreciem metodele!

Baieti luati cu apa

USR a depus la Senat un proiect legislativ care prevede inchisoare pana la zece ani pentru promovarea ideilor si doctrinelor comuniste. De asemenea, initiativa prevede desfiintarea de drept a organizatiilor cu caracter comunist. „Pentru prevenirea instaurarii regimului dictatorial comunist si combaterea incitarii la ura, la discriminare si violenta pe motiv de diferenta de clasa sociala prezenta lege reglementeaza interzicerea organizatiilor, simbolurilor si faptelor cu caracter comunist”, prevede articolul 1 din Propunerea legislativa privind interzicerea organizatiilor, simbolurilor si faptelor cu caracter communist. De asemenea, USR propune pedeapsa cu sase luni pana la trei ani de inchisoare sau sanctionarea cu o amenda pentru negarea, contestarea, aprobarea, justificarea sau minimalizarea in mod evident, prin orice mijloace, in public, a crimelor comunismului ori a efectelor acestuia. Asta a inteles USR dupa zeci de ani de comunism, in care faceai puscarie sau ajungeai la canal daca indrazneai sa apreciezi alte ideologii. Nu mai bine ati merge voi mai intai la canal ca sa veniti cu propuneri in cunostinta de cauza, bai progresistilor dictatori?

author avatar
Andrei Coman
1.475 afisari

15 COMENTARII

  1. Priviti cu atentie poza de mai sus si analizati expresia degajata de cele trei personaje,adaugati si textele cu afirmatiile lor si puteti trage concluzii destul de clare si precise.Nu uitati sa adaugati si adevarul despre sumele cu care sunt sponsorizati din exterior,in afa de sumele primite pentru ca fac parte din parlament,ca partid politic.Ideile lor cu adevarat inspirate din regimul stalinist se pot incadra in proiectul de lege propus si cu siguranta,daca va trece de parlament,vor fi reclamati pentru ca au o politica ce se poate lasa cu acele condamnari propuse.Oare aceste nefericite personaje gandesc cu picioarele sau ele striga inainte de a fi calificate ca atare,gandind gresit ca asa isi schimba parul,doar.

  2. Doar fascistii au interzis partidele comuniste,de aceea ii suspectez pe amploaiatii astia de la Usr de comportament fascistoid.

  3. Luptatorii anticomunisti romani nu pot fi reabilitati, n-au merite de eroi daca anticomunismul lor a fost de pe pozitiile fascismului romanesc, al unui anticomunism NEDEMOCRATIC, DISCRIMINATOR , INUMAN. Ideologia fascista, inclusiv si cea anticomunista, a fost condamnata si interzisa in totalitate de Tribunalul international de la Nurenberg. Ideile comuniste despre echitatea sociala, egalitate etc. le gasim in folclorul popoarelor lumii, in Biblie, in lucrarile socialistilor-utopisti etc. – ele nu pot fi condamnate si n-au fost niciodata interzise de vreun tribunal international – a nu se confunda cu condamarea regimurilor dictatoriale comuniste. In prezent in Europa exista partide de stanga cu idei socialiste si comuniste – din Internationala Socialista, precum si partide de dreapta cu idei anticomuniste – toate avand drepturi egale, toate obligate sa respecte drepturile omului, principiile si valorile democratice europene. Nu e corect ca interdictiile aplicate LEGAL ideologiei fasciste si simbolurilor fasciste sa fie aplicate ideilor socialiste si comuniste. Nu se poate pune semnul egalitatii intre fascism si comunism – asa cum o fac fortele EXTREMISTE, NEOFACISTE si REVANSARDE. Legislatia europeana interzice DISCRIMINAREA unei persoane, grup, partid etc. in baza unor motive legate de idei, concepte, platforme de idei, optiuni, apartenta la un partid, simpatii si antipatii electorale etc..Daca o lege a Romaniei intra in contradictie cu legislatia europeana – ea automat devine nula.

    • Pai cine sa condamne sustinatorii si aliatii marxism stalinist?Astfel de condamnari trebuie facute in tari traitoare de absolutism despotic rosu-Polonia Rusia, Romania, Cehia, Ungaria.

      • Tot acolo apar si ororile lagarului comunist. Cum a aparut la noi Muzeul atrocitatilor comuniste de la Aiud cu ororile savarsite in accea inchisoare.

  4. Extraordinar. Baiatul lui Caramitru, cel care a gustat din ,,occident ” dar a venit acasa ca e mai ghine. De cand il asteptam sa intre in politica. Gata s – a desconspirat. Saracu taticu unde o fi gasit tancul ala din 22 dcembrie 1989 cand s – a turnat filmul ,,revolutia ” . Bai Cara cel batran. Ai stat si langa Regele Mihai. Erai in misiune mereu. Acum deabia vad ai romanii cine esti. In 1988 umblai in blugi, erai slab si aveai o tabl de masina . Si ca si lui Voican ti – a cazut pleasca pe voi. Voican in 22 decembrie statea in cur pe gardul de la ,,Gradinita” unde intrau studentii. Era ca si tine intors cu cheia . Si iata ca e intors cu cheia si ,,elvetianitul ” tau odor. Ba , da pute rau , ACILEA , ca se spune ca ai fi rom.

  5. Papagalii ăștia au auzit de drepturile omului? Ce norme pe plan internațional interzic comunismul? Au cunoștință despre existența partidelor comuniste în țările occidentale, unde nu au o audiență prea mare? Dacă în comunism se vorbea mult despre ororile regimului burghezo-moșieresc, cum se spunea, acum vorbim cu multă ură despre ororile comunismului, de parcă unii nu au trăit în acea perioadă și nu ar ști cam cum au stat lucrurile. Fiecare perioadă istorică, marcată de diverse ideologii, au bunele și relele ei, așa că isteria privind ideologia comunistă deja nu mai ține, mai cu seamă că în ultimii 30 de ani nu am văzut nimic bun. Să amintim unora spusele beizadelei ceaușiste că nu vom fi în stare nici măcar să vopsim ceea ce s-a construit în acele timpuri?

  6. Nu vad de ce nu. Insa masurile trebuie coercitive nu penale. Uite Brevik ala ce a omorat 61 de tineri si a luat doar 21 de ani. Amenda ca tinerii au in instinc stanga. In unele cazuri munca sociala cateva ore la gunoi, gen, uite la crimele comuniste ca nu is cunoscute. Trebuie sa dai dovada de toleranta cand disciplinezi intoleranta. De acord.

  7. „Rezistenta anticomunista inceputa in 1944, cand Romania era inca in razboi – de partea Aliatilor dupa 23 august -, este una care slabea capacitatea de aparare a Romaniei. Era mai degraba indreptata impotriva intereselor Romaniei. Mai mult, daca imi spuneti ca era un lucru bun ca CIA organiza operatiuni de slabire a capacitatii de aparare a Romaniei sub pretextul ca o fac impotriva regimului comunist este mai degraba ticalosie ce faceau”-Serban Nicolae senator roman
    Vreau sa-i amintesc acestui senator ca partizanii doar rezistau in fata comunizarii fortate a Romaniei si ca trageau doar atunci cand securitatea si armata trageau in ei. Evitau pe cat se puteau soldatii romani, soldati care doreau sa ajunga si ei sa lupte in rezistenta dar nu erau lasati sa nu le produca securitatea probleme. Erau impuscati doar securistii in civil care reprezentau expres directiva sovietica in armata romana. Multi partizani la rascruce se sinucideau ca sa nu aiba optiunea de a omora soldati romani. Nu se dorea incapacitatea armatei romane cum diversionezi tu. Se dorea incapacitatea instalarii sau functionarii PCR si organului represiv pana la venirea americanilor. Din pacate asa se credea in anii 50…ca americanii vin sau o sa vina. Probabil ca daca erau constienti ca nu rezistenta capata o alta valenta istorica.

  8. Deci lui Serban Nicolae i-as da 2 zile la strans gunoiul de la mine de la bloc.Nu e mare lucru. Niste cutii de bere strivite, cateva lazi de carton, spatare de scaune rupte, cateva sticle sparte cioburi, ceva hartii prafuite, niste chiloti sau ceva spre o gura de canal probabil de la ploi si e liber sa citeasca.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger