AcasăNewsUseristii cer "demisia imediata" a ministrului Melescanu

Useristii cer „demisia imediata” a ministrului Melescanu

Prin vocea liderului formatiunii, reprezentantii Uniunii Salvati Romania isi manifesta nemultumirea fata de o recenta luare de pozitie a oficialului din fruntea Ministerului de Externe.

„USR cere demisia imediata a ministrului de Externe, Teodor Melescanu! Romania nu e Polonia!”, se mentioneaza din capul locului intr-un mesaj postat vineri pe pagina de Facebook a liderului Dan Barna, distribuit si pe cea oficiala a USR-ului.

La nivel de justificare pentru o astfel de solicitare, se noteaza, printre altele, faptul ca Melescanu „indeparteaza iar Romania de Uniunea Europeana, asezand-o pe acelasi palier cu Polonia. Afirmatia iresponsabila potrivit careia tara noastra respinge intentia Bruxellesului de a conditiona finantarile europene de respectarea statutului de drept nu tine cont de angajamentele pe care si le-a luat Romania fata de institutiile europene, odata cu aderarea la spatiul comunitar”, dar si ca „nu stim cine i-a dat mandat ministrului de Externe sa exprime aceasta pozitie anti-UE, in mod cert nu poporul roman, de bine ce nu am vazut-o pana acum in niciun program de guvernare al actualei coalitii, dar o respingem fara drept de apel! Teodor Melescanu ar trebui sa-si dea demisia din functia de ministru imediat, pentru ca romanii nu sustin izolarea tarii fata de Europa si nici nu au votat pentru asta.”

430 afisari

1 COMENTARIU

  1. Wow!
    Melescanu? e un om de 77 de ani ce nu se lasa dus din functii mari caci MAE nu mai are dimplomati tineri ce pot conduce acest minister. Melescanu a muncit in domeniu , sub Dej, Ceausescu Iliescu Constantinescu Basescu si Johannis si poate vrea si sub alti viitori presedinti pana in anul 2050. Daca poate , de ce nu ? este?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger