AcasăNewsUserisii au mers la Ciorbea sa-i ceara sa sesizeze CCR in privinta...

Userisii au mers la Ciorbea sa-i ceara sa sesizeze CCR in privinta OUG 7

Mai multi reprezentanti ai USR, in frunte cu liderul formatiunii, au mers in cursul acestei zile la sediul institutiei conduse de catre Victor Ciorbea.

Au discutat timp de aproape o ora cu Avocatul Poporului, rastimp in care i-au transmis acestuia motivele si argumentele pentru care considera ca ar putea fi sesizat CCR-ul, in privinta recent adoptatei Ordonante de Urgenta 7/2019, cea care aduce modificari legilor Justitiei. In opinia USR, „aceata ordonanta 7 /2019 este o ordonanta care subordoneaza si confisca institutiile de lupta anticoruptie la cheremul lui aga Tudorel, acest ministru de Justitie de natura fanariota,”, din cate a subliniat Dan Barna.

Mai mult, liderul Uniunii a mai anuntat un aspect pe aceasta tema. „I-am transmis explicit domnului Victor Ciorbea, Avocatul Poporului, ca este o obligatie pentru domnia sa sa atace la Curtea Constitutionala aceasta ordonanta, pentru ca este o ordonanta care afecteaza semnificativ mecanismele de functionare a Justitiei”, a subliniat Barna, in asteptarea unei decizii de la institutia catre care s-au adresat, joi, useristii.

117 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger