AcasăNewsUselistii sar in apararea lui Laszlo Borbely

Uselistii sar in apararea lui Laszlo Borbely

Laszlo Borbely a decis sa demisioneze din functia de ministru

Luat in vizor de DNA, ministrul Mediului, Laszlo Borbely, a demisionat, ieri, din functie. Surprinzator, cei care au luat foc au fost pesedistii si liberalii.

Laszlo Borbely a decis sa demisioneze din functia de ministru

Desi a sustinut ca nu are motive sa demisioneze, Borbely a ales sa paraseasca ministerul pe care-l pastorea, interimatul urmand sa fie asigurat chiar de premierul Mihai Razvan Ungureanu.

”Atunci cand am aflat de comunicatul DNA am luat decizia sa demisionez. Nu pentru ca as avea motive sa o fac. Refuz cu tarie orice fel de acuzatie, care consider ca este nefondata, si sper ca o sa reusesc sa-mi dovedesc nevinovatia”, a mai precizat deputatul UDMR. In apararea lui Borbely au sarit pesedistii si liberalii, acestia sustinand ca dosarul liderului maghiar miroase a rafuiala politica. ”I s-a aratat pisica sau probabil ca este vinovat ca nu a eliberat  o autorizatie de mediu. Stiti care. Cea cu aurul”, a declarat Victor Ponta. Varianta sustinuta si de liberarul Varujan Vosganian care a precizat ca motivele pentru care Borbely este cercetat ”par ambigue”.

 

author avatar
Ana-Maria Ludatser
202 afisari

1 COMENTARIU

  1. Ce poti sa mai intelegi de la USL,pe deoparte depune motiune de cenzura impotriva UDMR si pe de alta parte ii pupa in dos!
    Halal politicieni!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger