AcasăNewsUrmeaza un interval cu ninsori in mai multe zone ale tarii. Informare...

Urmeaza un interval cu ninsori in mai multe zone ale tarii. Informare meteo

In urmatoarea perioada, in mai multe zone din tara vor cadea noi precipitatii specifice iernii, astfel ca tabloul va fi unul specific mijlocului lunii decembrie.

Concret, meteorologii anunta alte ninsori, dupa cele cazute la sfarsitul saptamanii. De aceasta data, informarea transmisa luni de Administratia Nationala de Meteologie – care a intrat in vigoare in urma cu scurta vreme, vizeaza intervalul 17 decembrie, ora 12 – 18 decembrie, ora 12.

In tot acest rastimp, se anunta precipitatii „mai ales sub forma de ninsoare”, care vor duce la depunerea unui strat nou de zapada, „in general intre 10 si 20 cm”, in nordul si in estul Olteniei, in jumatatea de vest a Munteniei, Transilvania, Maramures, dar si in zona Carpatilor Meridionali si Orientali.

Totodata, meteorologii transmit ca in prima parte a zilei de luni, in zona Carpatilor Meridionali, la altitudini de peste 1700 de metri, vantul va sufla, la rafala, cu peste 70-80 km/h, iar ninsoarea va fi viscolita.

ANM mentioneaza, de asemenea, ca „temporar in estul, centrul si sud-estul tarii, pe arii restranse va fi polei sau ghetus”. Darpt urmare, e bine sa aveti in vedere prognoza, astfel incat conditiile meteo nefavorabile sa nu va ia prin surprindere.

248 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger