AcasăNewsUrmeaza noi decapitari in Politie

Urmeaza noi decapitari in Politie

Ministrul Gabriel Berca, nevoit sa avizeze masurile propuse de seful Corpului de Control, chestorul sef Aurel Vladulescu

Desi a trecut ceva vreme de cand fostul ministru de Interne nu mai este pe functie, Politia Romana pare sa nu scape inca de blestemul „igasizarii”. Ceea ce inseamna ca „bulibaseala” din minister va continua prin noi decapitari ale unor sefi de inspectorate si structuri, dintre care multi de-abia ce apucasera sa isi ocupe posturile de conducere.

Ministrul Gabriel Berca, nevoit sa avizeze masurile propuse de seful Corpului de Control, chestorul sef Aurel Vladulescu

Numai ca, din informatiile intrate in posesia noastra, dupa ce si–a incheiat periplul prin tara, seful Corpului de Control al MAI a inaintat rapoartele de evaluare. Ale caror rezultate sunt de-a dreptul catastrofale, cel putin daca ar fi sa ne luam dupa  masurile disciplinare propuse de catre chestorul sef Aurel Vladulescu.

Presati de judecatori

Aurel Vladulescu

Multora dintre comandantii din teritoriu calcati in ultima vreme de catre inspectorii Corpului de Control li s-ar fi imputat, dupa cum sustin sursele noastre, sanctionarea nejustificata a unora dintre subordonati. Ceea ce, trebuie sa recunoastem, reprezinta o gaselnita noua atunci cand este vorba de justificarea „zburarii” cuiva de pe functie. Dar, asteptandu-se parca la adevaratul scop al vizitelor celor de la controlul intern, multi dintre comandantii vizati s-au pus oarecum la adapost, ei punandu-si adjunctii sa semneze majoritatea ordinelor date. Insa nici asa nu sunt prea mari sanse sa ramana pe posturi, fiindca acestea au fost recastigate in instanta de catre fostii lor titulari. Si, din cate se pare, acesta este si adevaratul motiv al noii „curatenii” : eliberarea locurilor pentru cei carora tribunalele le-au dat dreptate.

author avatar
Toni Matei
1.783 afisari

2 COMENTARII

  1. O sa ii decapiteze pana nu o sa mai ramana nimic. Dar e bine ca ei se decapiteaza si interlopii lucreaza. Asta o fi scopul??? Sau noi nici nu muncim nici nu gandim.

  2. O sa cred ca e bine intentionat Berca in momentul in care vad ca a facut curatenie in judetul in care locuieste.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger