AcasăNewsUrmeaza cateva zile cu vreme deosebit de rece. Gerul se prelungeste si...

Urmeaza cateva zile cu vreme deosebit de rece. Gerul se prelungeste si dupa Boboteaza!

Pentru cei care sperau ca vremea sa se mai incalzeasca in urmatorul interval, dupa ce anul a inceput cu temperaturi foarte scazute, vestile de la meteorologi nu sunt deloc de natura sa ii bucure. Dimpotriva! Sunt anuntate mai multe zile cu ger, iar frigul va tine cu mult dupa Boboteaza.

Astfel, incepand de marti la amiaza, mai precis de la ora 14, intra in vigoare o informare meteo emisa de catre specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie, valabila pentru intreaga tara.

In cateva cuvinte, e bine sa stiti ca gerul va fi la ordinea zilei, cel putin pana vineri dimineata. Ca urmare, ne asteapta trei zile cu un frig de crapa pietrele, gerul fiind resimtit indeosebi diminetile si in cursul noptilor.

Concret, temperaturile minime vor cobori frecvent sub -15 grade, precizeaza meteorologii, adaugand ca este posibil ca, izolat, mercurul termometrelor sa coboare chiar si sub valoarea de -25 grade. Ramane de vazut, dupa acest interval in care vremea va fi deosebit de rece, ce surprize ne mai rezerva iarna!

sursa foto:  radiotimisoara.ro

author avatar
Cristina Stefan
386 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger