AcasăNewsUrmarile furtunii din Capitala. Probleme si in Ilfov

Urmarile furtunii din Capitala. Probleme si in Ilfov

Avertizarea de vreme rea emisa vineri dupa-amiaza pentru Capitala si prelungita pana la ora 19.30 a adus ploi abunente, tunete si fulgere.

Precipitatiile au cauzat inundatii nu doar pe carosabil, ci si au facut ca apa sa ajunga in case, beciuri si subsoluri. Ca urmare, apelurile la 112, la pompieri, nu au fost putine. Din cate a dezvaluit purtatorul de cuvant al ISU Bucuresti-Ilfov, intr-o interventie telefonica la Digi 24, colegii sai „intervin in majoritatea zonelor din Bucuresti, dar si in judetul Ilfov”, astfel de actiuni desfasurandu-se in in judetul Ilfov – in Pantelimon, in Afumati, dar si pe Soseaua de centura -in zona Gradinii Zoologice, dar si in sectoarele 2 si 3 din Bucuresti.

De altfel, si reprezentantii Centrului Infotrafic au comunicat in aceasta dupa-amiaza faptul ca, urmare a apei ajunse pe carosabil, s-a circulat dificil atat pe DN3 Bucuresti – Calarasi -” pe tronsonul kilometric 8 – 9″, in zona orasului Pantelimon, in judetul Ilfov, cat si pe soseaua de centura a Capitalei, pe tronsonul Voluntari – Tunari, sensul catre Tunari, oras din acelasi judet din apropierea Bucurestiului.

author avatar
Cristina Stefan
120 afisari

1 COMENTARIU

  1. Ar trebui vara implementat drumurile si caile in canale de navigatii. Atunci e usor ai 2-3 faruri si fiecare cetatean la masina ca roata de rezerva sa poarte ca apasii, o canoe la cal. Odata ce drumul calea bulevardul se transforma in ecluza se sting semafoarele se aprind farurile si fiece concetatean isi opreste masina si scoate canoea? si urmareste doar farul masina urmand sa o recupereze la canicula cand se retrag apele. Important caci navigarea nu se infunda si e f f rapida. Apoi mai dai la vasla mai misti bucile mai slabesti nitel.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger