Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Urgenta la MS: Sindicalist in stop cardiac, in timpul unei intrevederi cu ministrul

Urgenta la MS: Sindicalist in stop cardiac, in timpul unei intrevederi cu ministrul

Autor:

A fost o veritabila alerta la Ministerul Sanatatii, intr-o cauza cat se poate de serioasa! Unui sindicalist de la o confederatie din Constanta i s-a facut rau, in timpul unei sedinte. Omul a primit primul-ajutor inainte sa ajunga Salvarea la sediul institutiei.

 

salv 350x196 Urgenta la MS: Sindicalist in stop cardiac, in timpul unei intrevederi cu ministrulIncidentul s-a produs, in timpul unei intrevederi informale pe care ministrul Sorina Pintea o avea, luni, cu mai multi sindicalisti din Sanatate. La un moment dat, barbatului – reprezentant al Confederatiei Sindicale Meridian, din cate se confirma intr-un comunicat al Ministerului Sanatatii – “i s-a facut rau si a intrat in stop cardio- respirator”.

Imediat s-a chemat salvarea. Pana sa ajunga cadrele medicale de la Ambulanta, in ajutorul barbatului au sarit trei persoane din randul celor care asistau la intrevedere, doi dintre ei fiind medici. Este vorba despre secretarul de stat, dr. Cristian Grasu, subsecretarul de stat dr. Tiberiu Bradatan, precum si Gheorghe Chis, presedintele Federatiei Ambulanta. Acestia au inceput resuscitarea sindicalistului si au continuat sa ii acorde primul-ajutor pana au ajuns cele doua echipaje medicale de la Ambulanta.

Din fericire, sindicalistul – cunoscut, pare-se, cu probleme cardiace – a fost stabilizat, astfel ca a fost urcat intr-o salvare si dus la spital, pentru mai multe investigatii si tratament.

sursa foto: obiectiv.info    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 20-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!