AcasăNewsUraganul Sandy: Stare de urgenta la New York. Sute de mii de...

Uraganul Sandy: Stare de urgenta la New York. Sute de mii de evacuati. Transportul in comun, oprit – VIDEO

(foto: captura youtube)

Masuri extreme la New York, in asteptarea uraganului Sandy, care ar putea lovi metropola americana in cursul acestei zile. A fost instituita starea de urgenta, primarul ordonand evacuarea a sute de mii de persoane din zonele care ar risca sa fie inundate, in urma trecerii uraganului. Transportul in comun a fost suspendat, iar Bursa inchisa.

(foto: captura youtube)

Locuitorii orasului New York isi fac provizii de apa si mancare, supermarketurile fiind luate cu asalt inca de aseara, dupa ce a fost declarata starea de urgenta. Oamenii au fost anuntati ca luni transportul in comun va fi oprit. De asemenea, scolile din New York, Philadelphia, Boston si Baltimore vor fi inschise in prima zi a saptamanii, cand se asteapta ca uraganul Sandy sa loveasca New York-ul, potrivit CNN.

[youtube]BUZcvH7ppRo[/youtube]

Mai mult, oficialii au anuntat ca luni si, posibil marti, Bursa de la New York va fi inchisa. Meteorologii au anuntat ca uraganul ar putea avea efecte devastatoare si au prognozat un val de frig extrem, zapada, inundatii si furtuni. Oamenii se tem ca vantul puternic, de peste 100 km/ora, ar putea duce la intreruperea curentului, asa ca si-au cumparat lanterne si si-au facut rezerve de baterii.

Deja peste 300.000 de persoane au fost evacuate din zonele cu risc de inundatii si cazati, temporar, in adaposturi amenajate in scoli sau alte cladiri din oras.

[youtube]WS8kD5H8yHU[/youtube]

author avatar
Cristina Stefan
741 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger