AcasăNewsUraganul ”Catrinta” face ravagii la DNA

Uraganul ”Catrinta” face ravagii la DNA

Codruta Kovesi se lupta piept la piept cu inspectoarele trimise in control la DNA

Departe de a se stinge, circul starnit la DNA de controlul facut de echipa Inspectiei Judiciare se ambaleaza de la o zi la alta.

Codruta Kovesi se lupta piept la piept cu inspectoarele trimise in control la DNA

Dupa ce sefa lor s-a plans la CSM de comportamentul inspectorilor trimisi in control – pe care ii acuza ca refuza sa o audieze, procurorii condusi de Codruta Kovesi reclama la randul lor ca sunt tinuti cu orele pe la usi de inspectori. Care mai si pleaca fara a-i mai audia pe nimeni, dupa cum se plang procurorii DNA.

CSM, cocosat de reclamatiile facute de magistratii aflati in conflict

Reclamatiile acestora le vizeaza doar pe trei din cele sase doamne inspector si anume pe Hitruc Mihaela, Plesea Monica si Mates Sanda Daniela. Celelalte trei, Elena Radescu (coordonatoarea echipei de control), Mihaela Focica si Cornelia Prisacariu, par a fi de partea procurorilor din DNA din moment ce reclama la randul lor comportamentul nepoliticos si agresiv adoptat de colegele lor in timpul audierilor. Cum toata echipa de control este formata din femei si tot sexul feminin domina si majoritatea celor controlati, ”frontul” DNA din cadrul razboiul general declansat in Justitie va trece mai mult ca sigur prin clipe din ce in ce mai grel. La fel si CSM-ul obligat sa arbitreze intre taberele beligerante, si  nu numai intre cele care intretin incaierarile de la DNA. ”Uraganul Catrinta” care devasteaza in aceste zile sediul DNA atinge si Parchetul General condus Augustin Lazar. Si asta pentru ca sefii Inspectiei Generale au trimis la randul lor CSM-ului solicitarea ca Lazar sa fie obligat sa se abtina de la orice vot referitor la lucrarile Inspectiei (respectiv la modul in care decurge controlul la DNA) pe motiv ca pe rolul Inspectiei Judiciare se afla in curs de solutionare si lucrari care il vizeaza pe Augustin Lazar. Altfel spus, sefii Inspectiei Judiciare incearca sa se asigure ca Lazar nu va putea sari, in calitate de membru al CSM, in ajutorul Codrutei Kovesi si a procurorilor sai, fapt care demonstreaza o data in plus ca in Justitie se da in prezent o lupta pe viata si pe moarte.

author avatar
Simona Badulescu
523 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger