AcasăNewsUpercutul care il pune la podea pe Lazar

Upercutul care il pune la podea pe Lazar

Ministrul Justitiei  ii da o lovitura de profesionist, ca in box, procurorului general al Romaniei, Augustin Lazar. Tudorel Toader  a anuntat, ieri, ca declanseaza procedura de selectie a unui nou procuror general, precizand ca pana la finalul lunii aprilie, cand expira mandatul lui Augustin Lazar, Romania va avea un nou sef al Ministerului Public. Unul, speram noi, care cunoaste foarte bine legea si cu care se poate comunica si colabora.

Lovitura de box care se aplica de jos in sus, plasandu-se sub barbie si la abdomen l-a lasat pe Augustin Lazar fara replica si fara aer. Dar, l-a enervat rau de tot.  Tudorel Toader a mers ieri la Parchetul General, dar nu pentru a se intalni cu Augustin Lazar, asa cum se credea, ci cu presedintele Asociatiei Procurorilor din Romania, Elena Iordache, si cu Bogdan Licu, adjunct al procurorului general al Romaniei. Discutiile s-au axat in general pe problemele pe care le au magistratii si s-a stabilit cine ar putea deveni noul procuror general al tarii. La intrare, ministrul nu a fost lipsit de evenimente care s-au precipitat. Toader a fost huiduit de un grup de persoane din miscarea #rezist.

Lazar,  trezeste-te!

Dar cel mai suparat #rezist a fost Augustin Lazar care nu se astepta la o astfel de initiativa. Sa fie EL schimbat, uitand totodata ca pe masa lui Iohannis sta de cateva luni raportul sau real de evaluare si ca presedintele nu a apucat sa-l citeasca? Enervat la culme, ca si cum ar fi primit un pumn direct in plex, ca un upercut, Lazar s-a dezlantuit la adresa lui Tudorel.  Cu spume la gura, Gusti, a tunat si a fulgerat. ” Sa spuna barbateste ce probleme sunt. Cum sa ma convoace? Dumnealui a venit in institutie. Nu m-a convocat nicaieri. Ministerul Public este condus de procurorul general si de nimeni altcineva. Daca ministrul Justitiei avea ceva de discutat, trebuia sa aiba curajul sa vina la mine, nu mananc oameni. A preferat sa vina tiptil, sa urzeasca intrigi, sa incerce sa bage zazanie prin combinatii obscure”, a spus Lazar. Replica lui Tudorel l-a bagat in corzi pe Lazar care si-a furat-o. Calm, ministrul a replicat: ”Voi merge la minister si voi declansa procedura de numire a noului procuror general. Vedem cine se va inscrie si atunci vom vedea „, a declarat Toader, la iesirea de la Parchetul General.  Mandatul lui Lazar expira in 27 aprilie si, pe cuvant de patrioti, nu e nicio pierdere.

author avatar
Ramona Feraru
810 afisari

1 COMENTARIU

  1. Cam așa este….dosarul Colectiv..???dosarul Ghighina….??? Si alte zeci sau sute de dosare…..nicio pierdere !!!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger