AcasăNewsUnul dintre cei doi copii cu SHU scapa de dializa/Fetita din Brasov...

Unul dintre cei doi copii cu SHU scapa de dializa/Fetita din Brasov se simte mai bine

Dintre cei trei copilasi care, in ultimele zile s-au luptat cu probleme renale aduse de sindromul hemolitic-uremic cu care au fost diagnosticati, avand nevoie de dializa peritoneala, doar doi urmeaza sa mai fie supusi acestei proceduri in zilele urmatoare.

Din cate precizeaza, joi, reprezentantii Ministerului Sanatatii, pe baza datelor primite de la cadrele medicale de la Spitatul de Urgenta pentru Copii „Marie Curie”, toti cei trei micuti primesc in continuare tratamentul impus de starea lor, fiind internati la Nefrologie.

„Starea de sanatate a celor 3 copii este in evolutie favorabila”, mentioneaza reprezentantii Ministerului. Fata de ziua precedenta, cand vestile despre cea mica nu erau deloc bune, lucrurile s-au imbunatatit considerabil in cazul micutei brasovence transferate la spitalul din Bucuresti. „Copilul din Brasov prezinta o stare de sanatate mult ameliorata din punct de vedere neurologic”, anunta MS.

Fetita din Fetesti, cea care a fost internata dupa ce i-a fost dat sa manance sarmale, la doar sapte luni, se simte mai bine, astfel ca scapa de dializa, de azi incepand.

author avatar
Cristina Stefan
263 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger