Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Unguroaicele, furioase pe protejarea “frumusetii romancelor”

Unguroaicele, furioase pe protejarea “frumusetii romancelor”

Autor:

Se stie, unguroaicele cand sunt furioase, apoi sunt. Aprige-n casa, aprige-n pat, iar cele din Romania sunt aprige si la… Lidl. De ce? Pentru ca nici acum nu se considera romance.

 

unguroaicejpg Unguroaicele, furioase pe protejarea frumusetii romancelorTotul pleaca de la o reclama a magazinului Lidl din Targu Mures. Aceasta suna asa:  “Impreuna protejam frumusetea romancelor” si se afla pe un panou pe care ochiul omenesc nu il poate ocoli. Imediat, ungurimea a dispus o contraofensiva si pe un anume forum maghiar de pe Facebook s-a si postat intrebarea: “Cum ramane cu frumusetea femeilor maghiare?”. Un raspuns firesc ar fi fost: si pe ea o protejam, dar in Ungaria. Caci, nu-i asa, unguroaicele locale sunt cetateni romani. Deci, Lidl are grija si de frumusetea unguroaicelor-romance. Biata reclama, isi propune sa protejeze frumusetea romaneasca, invitand romancele sa constientizeze importanta ingrijirii pielii, dar cum sa nu se ariceasa semintia lui Attila? Vezi Doamne, de ce nu e scrisa acceasi reclama si in maghiara. Si uita asa, daca te pune dracul sa faci comert european in Harcov, e musai sa mergi pe oua, ca altfel, iar dau astia foc la vreo papusa simbolizandu-l pe Avram Iancu si se ascund pocnitori prin lazile de gunoaie.


1 Comentariu la Unguroaicele, furioase pe protejarea “frumusetii romancelor”

  1. Contra

    Unguroaicele put a transpiratie si au dintii stricati. Degeaba freaca ferestrele si podeaua, ca e pe fond nervos!Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 21-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!