AcasăNewsUngureanu, speriat de motiune

Ungureanu, speriat de motiune

Razvan Ungureanu

Cu atatea dezertari din PDL, motiunea de cenzura pe care o va depune opozitia imediat dupa Paste il preocupa serios pe premierul Ungureanu.

Razvan Ungureanu risca sa pice la prima sa motiune de cenzura

Spre deosebire de Emil Boc, care nu dadea multi bani de motiunile de cenzura depuse de opozitie, Mihai Razvan Ungureanu se teme ca demersul ar putea avea succes. Nu de alta, dar PDL colcaie de nemultumiri, fapt care mentine la cote ridicate riscul ca principalul partid de guvernamant sa-si mai piarda niste parlamentari.

Victor Ponta ameninta cu trintirea portilor USL in nasul ”emigrantilor” de la PDL, daca acestia nu voteaza pentru motiunea de cenzura

”Daca este nevoie de o motiune pentru a prabusi un guvern care abia s-a instalat si merge foarte bine, efectul strategic este nefericit, pentru ca daca trece, aratam exact ceea ce nu trebuie sa aratam, si anume ca Romania este o tara instabila politic (…) Este riscant si complet daunator la adresa stabilitatii noastre politice si economice”, a comentat deja Ungureanu, la postul de radio national. Premierul contesta si tema motiunii, respectiv ”cedarea in fata UDMR” in cazul UMF Targu Mures, din moment ce universitatea a fost in final de acord cu aplicarea hotararii de guvern.

UDMR ameninta: coalitia moare daca trece motiunea

Stresat de situatia la zi din PDL s-a aratat a fi si liderul UDMR, Kelemen Hunor: ”Motiunea de cenzura va fi un test pentru coalitie, va fi un test daca avem sau nu avem majoritate, mai ales cunoscand dezertarile din ultima perioada din PDL si inclusiv ce se mai asteapta. Am o oarecare emotie, o emotie mica, dar eu sper ca aceasta motiune de cenzura nu va trece”. Daca insa lucrurile nu vor sta asa, Hunor anunta de pe acum decesul coalitiei de guvernare: ”Asta inseamna ca si coalitia a luat sfarsit daca se demonstreaza ca o astfel de motiune trece”. In timp ce premierul si UDMR privesc cu ingrijorare motiunea, initiatorul, pesedistul Victor Ponta, toarna gaz pe foc: ”Este ultimul moment cand parlamentarii Puterii mai pot veni in randurile USL”.[poll id=”235″]

author avatar
Simona Badulescu
791 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger