AcasăNewsUngureanu il sprijina din umbra pe Antonescu

Ungureanu il sprijina din umbra pe Antonescu

Profitand de tensiunile din PNL, Mihai Razvan Ungureanu ii face un cadou otravit lui Calin Popescu Tariceanu, invitandu-l sa se alature partidului Forta Civica.

Prin declaratiile sale, Razvan Ungureanu ii da o mana de ajutor presedintelui PNL

De cand si-a anuntat intentia de a candida la viitoarele alegeri prezidentiale, Calin Popescu Tariceanu a devenit tinta atacurilor lui Crin Antonescu si a fost inscris, din oficiu, pe lista ”tradatorilor”, numai buni de eliminat din partid.

Crin Antonescu vrea sa-l impiedice pe Calin Popescu Tariceanu sa intre in cursa pentru Cotroceni

La drept vorbind, pe Antonescu nu-l deranjeaza asa-zisele critici formulate de Tariceanu la adresa conducerii PNL, ci faptul ca fostul premier este considerat de foarte multi drept un prezidentiabil cu sansa.

Partial sustinut de colegi in incercarea de a neutraliza concurenta, liderul PNL primeste in schimb o mana de ajutor din partea adversarului Mihai Razvan Ungureanu. Un alt prezidentiabil inchipuit, care, dupa ce a cam fost trimis la plimbare de PDL, s-a multumit sa fie propus doar de micutul si insignifiantul partid pe care-l conduce. Intrand in jocul lui Crin Antonescu – in definitiv, nici lui Ungureanu nu-i prieste sa-l aiba drept contracandidat pe Tariceanu – presedintele Fortei Civice  i-a transmis senatorului PNL ca usa formatiunii sale este deschisa. ”Daca la un moment dat lideri de marca ai PNL (Calin Popescu Tariceanu, Andrei Chiliman – n.r) gasesc de cuviinta sa se separe de ceea ce inseamna Crin Antonescu si echipa sa, cred pe buna dreptate ca se poate gasi un limbaj comun de dreapta de data aceasta, si o spun foarte clar, cu un partid, poate sa fie Forta Civica de exemplu, din actuala opozitie”, a declarat Ungureanu. O declaratie pe care, cu siguranta, Crin Antonescu o va atasa la dosarul lui Tariceanu si pe care o va specula in favoarea lui, atunci cand va cere colegilor sa decida eliminarea fostului premier din partid.

author avatar
Adelina Ionicel
553 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger