AcasăNewsUngureanu face partie Miscarii Populare

Ungureanu face partie Miscarii Populare

Razvan Ungureanu isi va lansa proiectul politic peste o luna

Pentru ca ii place sa-si construiasca proiectele in timp, premierul Razvan Ungureanu mai are nevoie de o luna de zile pentru a se lamuri cum va arata viitoarea miscare politica pe care o va conduce.

Razvan Ungureanu isi va lansa proiectul politic peste o luna

Desi sustine ca simte ”o anumita asteptare a electoratului matur”, Razvan Ungureanu nu este dispus sa-si riste cariera politica girand o constructie care nu va avea succes. In consecinta, premierul  cere un ragaz de o luna. „Proiectele mele politice se construiesc in timp pe seama unor premise. Devin constient de asteptarea care exista intr-o masa foarte mare de electorat matur: profesii liberale, electorat educat urban, oameni aflati in plina varsta activa. Oameni care sunt dezamagiti. Eu am vocea lor si sunt comun lor in aspiratii. Simt aceasta asteptare, vine spre mine pe diferite canale. Ea se va structura intr-un fel, dar mai are nevoie de un ingredient care este necesar si acesta este recunoasterea succesului in materie de administrare”, a declarat Ungureanu,  precizand ca acest timp de succes nu poate fi contabilizat la doua luni de la investirea in functie. ”Acesta este motivul pentru care doresc sa merg in Parlament si sper ca distinsii membri ai corpului legislativ sa accepte si sa spun ce am reusit sa fac. Atunci probabil apare turnesolul acestei actiuni politice”, a mai spus seful Executivului.

Le face curte intelectualilor

Dupa ce a mentionat in repetate randuri provenienta sa liberala si a lasat sa se inteleaga ca proiectul sau ii include si pe cei din PNL, Razvan Ungureanu s-a pus bine si cu intelectualii, invitandu-i sa se implice in viata politica. „Cred in valoarea intelectualului in politica. (…) Cred ca este nevoie sa recunoastem ca politica romaneasca are profunda nevoie de intelectuali, pentru ca acolo unde sunt ei, unde se implica, bolile democratiei capata solutie (…). Educatia este democratica, educatia se adreseaza tuturor. Cunoasterea este, insa, prin natura ei, nedemocratica: unii cunosc, altii, nu. Si cred ca intelectualii au tot dreptul sa vina spre politica, transformand-o in cea mai nobila arta a vietii”, a afirmat premierul.

author avatar
Ana-Maria Ludatser
143 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger