AcasăNewsUngureanu: Daca se separa de Antonescu, Tariceanu si Chiliman pot gasi limbaj...

Ungureanu: Daca se separa de Antonescu, Tariceanu si Chiliman pot gasi limbaj comun cu Forta Civica

(foto: antena3)

Liderul Partidului Forta Civica, Mihai Razvan Ungureanu, a declarat ca Andrei Chiliman si Calin Popescu Tariceanu ar putea gasi un limbaj comun cu un partid de dreapta, precum Forta Civica, dar numai daca se vor separa de Crin Antonescu si echipa sa.

(foto: antena3)

Intrebat daca s-ar vedea intr-o echipa alaturi de Andrei Chiliman, Ludovic Orban si Calin Popescu Tariceanu, in cazul in care acestia nu vor mai fi in PNL, Ungureanu a raspuns afirmativ. „Sigur, daca la un moment dat lideri de marca ai PNL gasesc de cuviinta sa se separe de ceea ce inseamna Crin Antonescu si echipa sa, cred pe buna dreptate, ca se poate gasi un limbaj comun de dreapta, de data aceasta, si o spun foarte clar, cu un partid, poate sa fie Forta Civica de exemplu, din actuala opozitie”, a declarat Mihai Razvan Ungureanu, pentru Digi 24.

Liderul FC a mai adaugat ca atitudinea antieuropeana a lui Antonescu in cadrul propriului partid ii face pe oamenii cu experienta politica remarcabila, precum Tariceanu sau Chiliman, sa se simta umiliti: „Eu cred ca nu Calin Popescu Tariceanu ar trebui sa se simta umilit. Umiliti ar trebui sa se simta toti membrii Partidului National Liberal in momentul in care au un asemenea sef”.

Presedintele PNL, Crin Antonescu a afirmat, luni, ca nu este loc in cadrul partidului pentru el si pentru Chiliman in acelasi timp. Liberalul a adaugat ca Congresul ar trebui sa se decida intre el si primarul Sectorului 1, aratandu-se deranjat de acuzatiile pe care Chiliman i le-a adus conducerii formatiunii.

author avatar
Alina Costache
138 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger