AcasăNewsUnde este paradisul curvelor de lux !

Unde este paradisul curvelor de lux !

In topul stabilimentelor de profil conduce detasat Sectorul 1 al Capitalei

Atunci cand le mai ramane niscai benzina prin rezervoare, jandarmii mai dau cate o raita pe soselele de Centura ale marilor orase si-si fac aiurea planul la amenzi aplicate „traseistelor”.

In topul stabilimentelor de profil conduce detasat Sectorul 1 al Capitalei

Curvele de lux insa nu prea sunt deranjate de „organe”, cu exceptia celor pe care trebuie sa le rezolve, conform fisei postului. Iar de departe, paradisul prostituatelor profesioniste se afla in sectorul 1 al Capitalei.

50 de milioane pe noapte

Acesta este baremul la care ajunge spaga data  intr-o noapte la intrarea unui  hotel din zona centrala. Unde ele sunt lasate sa-si faca meseria, fara ca sa fie deranjate de cineva. Mai ales de politisti! In plus, sute de apartamente inchiriate au capatat aceeasi destinatie. Iar majoritatea se afla  in Centrul si Nordul Bucurestiului, pentru ca „mimozele”  capata altfel increderea clientilor daca susura la telefon ca „ se poate la mine, in Sectorul 1 ”. Politistii de la Compartimentele de Moravuri ar putea controla si altfel fenomenul, nu doar financiar. De exemplu,sa organizeze  flagrant  pentru prestarea  unui „oral”. Ca doar voluntari s-or gasi destui, si chiar si niscai maruntis insemnat ramas de pe la procurorii DNA.

author avatar
Toni Matei
1.087 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger