Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Unde am ajuns: mincinosii striga ”mincinosii!”

Unde am ajuns: mincinosii striga ”mincinosii!”

Autor:

Dupa ce au dat cu oistea-n gardul marilor promisiuni facute in campanie, pesedistii ii fac pe romani vinovati ca nu vad in alb stralucitor negrul guvernarii lor.

 

olguta dragnea 1 808x580 720x517 Unde am ajuns: mincinosii striga ”mincinosii!”

Dragnea & Comp., vor sa apere securitatea nationala interzicand romanilor sa le repete spusele. Mai simplu ar fi sa taca ai, eventual si sa nu mai faca nimic

Simpla trecere in revista a declaratiilor facute de pesedisti de la preluarea actualei guvernari demonstreaza ca ministrii si liderii social-democratii mint de sting. La clasicul caz al Olgutei Vasilescu (care desi a jurat luni de zile, in direct, ca niciun salariu nu va sadea a sfarsit prin a spune ca ea niciodata nu a spus asa ceva) se adauga acum cel al Pilonului II de pensii – pe care PSD intentioneaza sa-l buzunareasca inca de pe vremea neregretatului ministru Ionut Misa. Desi au fost practic prinsi cu mata-n sac – respectiv cu proiectul referitor la suspendarea contributiilor la Pilonul II incepand cu 1 iulie inclus, ngru pe alb, in programul legislativ al Guvernului pe 2018 – pesedistii urla cat ii tin rarunchi ca totul este doar o aberatie sau o ”fake news”. Culmea tupeului este ca, desi ei au fost prinsi cu minciuna, social-democratii in frunte cu Liviu Dragnea ii ameninta cu Codul Penal pe politicienii din opozitie si pe ziaristii care comenteaza intentia de suspendare a contributiilor, egal desfiintarea Pilonului privat de pensii. Motivul: raspandirea de informatii/documente false care pun in pericol securitatea nationala. Sau care, conform ministrului de Finante Eugen Teodorovici, ”produc efecte negative in piata”. Daca tot sunt atat de preocupati de securizarea tarii si a pietei interne, pesedistii ar putea incepe prin trimiterea in judecata si punerea la racoare a lui Ionut Misa – primul care a declarat public ca actuala guvernare intentioneaza sa desfiinteze Pilonului II de pensii. Acesta ar putea fi insotit si de autorii proiectului de suspendare a contributiilor la Pilon plus persoanele responsabile pentru includerea acestui proiect in programul legislativ al Guvernului pe 2018. Concomitent, bine si la limita de jos a decentei ar fi ca mincinosii deja prinsi sa inceteze sa-i mai acuze de minciuna pe cei care nu fac altceva decat sa le repete/citeze spusele.


1 Comentariu la Unde am ajuns: mincinosii striga ”mincinosii!”

  1. CETATEANUL

    Nenorocirea mare la romani e ca PROSTII DIN POLITICA SUNT SI HOTI SAU BANDITI, IAR MAFIOTII DIN POLITICA SUN SI PROSTI SAU RETARZI.


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 23-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!