Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Unda verde de la Cotroceni. Plumb si Teodorovici, interimari la Transporturi si Dezvoltare

Unda verde de la Cotroceni. Plumb si Teodorovici, interimari la Transporturi si Dezvoltare

Autor:

La cateva ore de cand Guvernul anuntase ca premierul trimisese la Cotroceni propunerile de desemnare a doi social-democrati din cadrul echipei guvernamentale care sa preia, interimar, conducerea celor doua ministere, s-a aflat ca presedintele a fost de acord cu nominalizarile in cauza.

 

iohannis 6 720x479 Unda verde de la Cotroceni. Plumb si Teodorovici, interimari la Transporturi si DezvoltareIn speta, in urma cu scurta vreme s-a facut public faptul ca seful statului, Klaus Iohannis, si-a pus semnatura pe decretul pentru desemnarea lui Eugen Orlando Teodorovici, ministrul finantelor publice, ca vicepremier, ministrul dezvoltarii regionale si administratiei publice, interimar.

Totodata, presedintele a semnat si decretul pentru desemnarea Rovanei Plumb, ministrul fondurilor europene, ca ministru interimar al transporturilor.


1 Comentariu la Unda verde de la Cotroceni. Plumb si Teodorovici, interimari la Transporturi si Dezvoltare

  1. cobe

    De fapt si de drept Mutalakul este si el interimar,tine locul unui adevarat presedinte ce isi respecta tara,functia,poporul si Constitutia,dar cam lung interimatul asta de 5 ani de confortabilitate nesimtita pe bani publici,cam multi.


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 20-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!