Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Unda verde de la Cotroceni pentru Legea privind achizitionarea rachetelor Patriot

Unda verde de la Cotroceni pentru Legea privind achizitionarea rachetelor Patriot

Autor:

Dupa ce ambele Camere ale Parlamentului au aprobat, in prima faza in Comisia pentru Aparare, iar apoi la vot, in plen, proiectului Guvernului privind achizitionarea sistemului de rachete Patriot, actul normativ a primit unda verde si de la Cotroceni, unde ajunsese pe masa sefului statului.

 

iohannis cotroceni 350x196 Unda verde de la Cotroceni pentru Legea privind achizitionarea rachetelor PatriotIn urma cu scurta vreme s-a transmis un comunicat dinspre Administratia Prezidentiala, din care aflam ca printre cele patru decrete pe care le-a semnat luni Klaus Iohannis se numara si cel “privind promulgarea Legii pentru realizarea „Capabilitatii de aparare aeriana cu baza la sol” aferenta programului de inzestrare esential „Sistem de rachete sol-aer cu bataie mare (HSAM)””.


1 Comentariu la Unda verde de la Cotroceni pentru Legea privind achizitionarea rachetelor Patriot

  1. Sfîntul Prooroc Ilie Tișbitul

    Proorocire: Romania NU va mai fi în viitor în război cu nicio țară. Investițiile în armament și dezvoltarea lui sînt inutile.

    Din investițiile în armament și dezvoltarea lui rezultă SECETE CATASTROFALE. USA Pentagon, Rusia, China, Franța, Anglia, Germania, Arabia Saudită, Iran, Coreea de Nord etc.


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 21-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!