AcasăNewsUn ziarist polonez felicita Romania, dar e luat la pumni in...

Un ziarist polonez felicita Romania, dar e luat la pumni in direct!

Dezbatere cu scantei in platoul unei televiziuni rusesti: ziaristul Tomasz Maciejczuk, unul dintre invitatii emisunii Voting Right, a fost luat la bataie de Igor Markov(un fost parlamentar ucrainian, pro-rus) si agresat de moderatorul emisiunii, asta pentru ca omul a felicitat Romania pentru salariul mediu care l-a depasit pe cel din Rusia!

In momentul in care moderatorul emisiunii, Roman Babayan, a adus vorba despre salariul mediu din Rusia, ziaristul polonez a spus: “Daca e vorba de bani, vreau sa felicit Romania pentru victoria sa. Si stiti de ce? Pentru ca astazi salariul mediu din Romania este mai mare decat in Rusia. Si e mai mare si in Letonia”, completand apoi, ca: “Ucrainienii vor sa traiasca precum un popor normal, nu in rahat, ca voi!”

Atata i-a trebuit, in secunda urmatoare, moderatorul emisiunii i-a azvarlit in fata o hartie, replicand: “Voi sunteti cei care traiti in rahat!”, dupa care Markov, impreuna cu alti invitati, l-au inconjurat pe ziarist, somandu-l sa plece din studio. Maciejczuk a refuzat, sustinand ca declaratiile sale nu sunt mai insultatoare decat repetatele comentarii facute la televiziunile rusesti, despre polonezi, lituanieni, letoni si estoni, moment in care Markov a incercat sa-i dea un pumn in fata. Apoi emisiunea inregistrata pe You Tube a fost oprita. Ziaristul a reusit sa scape cu bine, ba chiar l-a ironizat pe reteaua sociala Vkontakte, pe alt invitat al emisiunii, analistul Serghei Mirkheev, pentru ca nu stia salariul mediu din Rusia. Presa de la Kremlin a comentat incidentul drept o iesire rusofoba din partea unui ziarist strain.

author avatar
Bogdan Borcea
280 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger